Дата и час: 31 Мар 2026, 16:06

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2006, 17:58 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
мда де,икономика...
и във всички балообразуващи оценки от дипломата искат мат...прекалено е за мене това :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2006, 18:15 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Еееее, тогава незнам ;) Иначе си заслужава, да знаеш ;0

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2006, 20:57 
В началото бе словото
Аватар

Искам и аз да си споделя дилемата (ако иска някой да ме посъветва :) )
Искам да уча право и ще подавам само в СУ.Чудя се дали да подам в УНСС? Чувала съм че някои преподаватели от СУ изнасят лекции и в други уни-та. Въпроса ми е - има ли смисъл да подавам и в УНСС - заслужава ли си да уча право там?

и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2006, 21:22 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
black_lady написа:
Vaskes написа:
Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).

Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме примат :roll: Аз затова кандидатствам в 2 университета за около 50 специалности общо :twisted: :twisted: :twisted:

Да, права си. Не погледнах на нещата от тази гледна точка, защото няма да кандидатствам с разказвателен предмет, а с английски, който го упражнявам всеки ден по всякакви поводи, не само когато уча. Макар и тук да трябват упражнения, веднъж човек придобие ли усещане за езика, после се забравя доста по-трудно от разказвателните предмети.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2006, 21:26 
Пишеща машина
Аватар

и все пак не е толкова фатално -веднъж като си го минал няма да ти трябва половин година да се подготвиш, а 1-2 месеца. определено е неприятно и дано не се налага ,но .. не е краят на света

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2006, 09:03 
Постоянно присъствие
Аватар

Мерси за съветите.Аз все пак реших, че в УНСС не искам. За сметка на това ще се пробвам във ВТ. Просто в УНСС не мога да си харесам никаква специалност, а не виждам смисъл да правя компромиси с това, което искам да уча :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2006, 05:34 
В началото бе словото

Vaskes написа:
black_lady написа:
Vaskes написа:
Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).

Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме примат :roll: Аз затова кандидатствам в 2 университета за около 50 специалности общо :twisted: :twisted: :twisted:

Да, права си. Не погледнах на нещата от тази гледна точка, защото няма да кандидатствам с разказвателен предмет, а с английски, който го упражнявам всеки ден по всякакви поводи, не само когато уча. Макар и тук да трябват упражнения, веднъж човек придобие ли усещане за езика, после се забравя доста по-трудно от разказвателните предмети.

Актуална информация за изпитите и приема в университетите ТУК:

http://www.kadedaucha.com/?id=223

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2