Дата и час: 03 Апр 2026, 00:01

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 323 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 08:59 
Пишеща машина
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Повече от 50% двойки на изпита по литература за УНСС,а уж темата беше лесна,а ? Залъгвате се,всяка тема е трудна сама по себе си,това първо . Второ,трудно може да ме убедите,че човек с една научена тема може да изкара над 4,50. Накрая,може да има доста по-малко слаби оценки,но аз лично не очаквам бум на отличните оценки.

П.С. Явка,хубаво беше да си отидеш на изпита ;) все пак си си платил и на проверителите им се плаща :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 09:02 
В началото бе словото

абе не знам , като е първа си викам "няма да се падне никога" ( защото за унсс се готвих)
ама си помислих докато отивах на изпита че може да пуснат някоя лека тема, да контрират унсс :lol: , а по лесна за готвещите се за су едва ли има.... ама както и да е, аз се издъних, въпреки че писах страница и половина, ама за към две май ще имам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 09:02 
Легендарен флуудър
Аватар

Rysef, реално погледнато от една страна си прав...лесната тема не е гаранция за много високи оценки...и все пак според мен баловете ще се вдигнат, може и с малко, но ще е нагоре....а мем това не ме радва

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 09:03 
Пишеща машина
Аватар

винаги така се говори - ако питате някой ,който не я е учил надали ще му е лесна ;) 50 % двойки има винаги, защото има страшно много хора, които отиват "просто така" , други с по 1-2 научени теми и като не се падне си тръгват, а колко много пишат простотии, защото ако излезнат по-рано мама и тати навън ще ги сдъвчат .. отделно останалите. така че и тук ще има 50 % .

пожелавам успех на кандидат-студентите от форума , да им е наистина лесна темата, но да не я подценяват, а да дадат всичко от себе си :thumbright:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 09:05 
Легендарен флуудър
Аватар

е то е ясно, че пак ще има много двойки...всяка година има...въпросът обаче е какви ще са останалите проценти оценки...там се крие истината :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 09:09 
В началото бе словото

абе нека си имат кандидатстващите в СУ хубави оценки, нали не са ми конкуренти вече (освен ако не се събират оценките от предварителния и редовния изпит в една, тогава си влизам без да питам :lol: )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 09:43 
В началото бе словото
Аватар

Тази сутрин стана нещо много интересно, което се опитвам, но не мога да си обясня - след обявяването на темата (която според мен е тема-мечта), имаше доста хора, които излязоха веднага от залите. Питам се това стрес и притеснение ли е, неувереност ли е или нещо друго, което не искам да приема за факт... :? :?

тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 10:03 
FMI
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
От всичко по малко и от последното по много...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 10:08 
Пишете, о, братя
Аватар

ksk'06 info написа:
Тази сутрин стана нещо много интересно, което се опитвам, но не мога да си обясня - след обявяването на темата (която според мен е тема-мечта), имаше доста хора, които излязоха веднага от залите. Питам се това стрес и притеснение ли е, неувереност ли е или нещо друго, което не искам да приема за факт... :? :?

Наистина ли е имало много хора, които са си излязли? Не мога да повярвам. Може би никой не е очаквал да се падне тази толкова лесна тема и не са я учили. Или всички са учили Нова история заради УНСС и не са наблегнали на Средновековие.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 11:02 
wild child
Аватар

Ей, кво се сдухвате толкова?! Тема като тема! Пак ще има 50% двойки, както винаги. И не я определяйте като най-лесна, защото именно в нея има най-много неуточнени неща; най-много различни теории, които трябва да се обосноват; постоянно се появяват нови "открития" за славяните и прабългарите, които, ако не споменете, ще отчетат недостатъчната ви информираност; най-голяма е опасността да изтърсите някаква теория отпреди 30г., каквито още фигурират по доста учебници; и освен това школата на СУ и тези на другите университетти, както и самите преподаватели от СУ, не са единодушни по доста въпроси от тази тема; и накрая, пълно развитата тема е изключително обемна и просто няма начин човек да успее да я напише перфектно за 5ч.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Последна промяна ^PrincessA^ на 19 Юли 2006, 11:04, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 11:04 
В началото бе словото
Аватар

явор написа:
Raya_Alexandra написа:
Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази! :lol:
Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честно :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

да...не е честно...
балът сигурно много ще се качи :sad5:
какво ще правим тези,които разчитаме само на предварителния :crybaby: :crybaby: :crybaby:
много лошо :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 11:12 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

хей, споко! не се шашкайте! И миналата година на предварителния изпит темата беше много лесна и какво???? пак имаше масово 2-ки! нямате представа колко много хора излязоха почти веднага!Да се падне тема от Средновековие в СУ си е рядкост. така че някои к-с предпочитат да наблегнат на Възраждане и Нова история и се издънват :)
това че от СУ са "пуснали гювеч" :oops: и са дали такава лесна тема, не означава,че ще са добронамерени до край! предполагам,че ще оценяват строго, изхождайки от общоприетото мнение,че това не е трудна тема... макар че за мен това е твърде субективно! наистина някои теми съдържат повече фактология, в други трябва да правиш повече изводи, но в крайна сметка , ако си научил темата добре, и то с разбиране, а не си я назубрил- нямаш проблем!
в крайна сметка всеки преценява дали темата е лесна или не. аз се явих на предварителния миналата година, и макар че не харесвах темата за Асеневци, изкарах мн. висока оценка, толкова висока, че реших да не се явявам на изпита в редовната сесия и.... се падна Априлското въстание.... най-любимата ми от всички любими теми :) , на която пък отново имаше мн мн 2-ки :) Щях да се разплача от яд! много исках да пиша по нея, но не би:)
така че не се отчайвайте! нищо не е изгубено...все още :twisted: :) успех!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 11:13 
В началото бе словото
Аватар

ksk'06 info написа:
Тази сутрин стана нещо много интересно, което се опитвам, но не мога да си обясня - след обявяването на темата (която според мен е тема-мечта), имаше доста хора, които излязоха веднага от залите.:? :?

това малко ме успокоява...и все паксе съмнявям,че излезлите са толкова много :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 11:32 
От дъжд на вятър

явор написа:
Raya_Alexandra написа:
Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази! :lol:
Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честно :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

абе ти какво само хленчиш бе,лайнар!?не било честно,не знам си кво...аре ходи си пореви малко по тоя повод тогава!нещастник!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2006, 11:39 
Летописец Виртуоз
Аватар

Хм... няма да комнетирам мнението ти, но бих си помислил, че не си доволен от оценката си на предварителния, която така и не сподели, а сега пак нещо си се поизложил :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 323 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Тема за възхвала на една държава (която и да е)

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в Мнения

DADO

101

9036

02 Ное 2008, 13:25

Joker Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Създаване и развитие на българската държава - VII-IX

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2004-05-06

Rechtswissenschaft

29

16203

04 Юни 2006, 14:50

fforza Преглежда последните мнения