Дано не се включвам прекалено късно в дискусията, понеже въпросът е важен.
Приложна математика в СУ ти дава възможност да се занимаваш с много програмиране... ако пожелаеш. На практика ако си искала информатика, а са те приели ПМ - загубата не е голяма като дори след време ще си отлично потготвена да изкараш магистратура по 'Информатика и компютърни науки' (и магистратура по 'Математика' също, но поне аз не намирам много смисъл в нея). От друга страна можеш да се развиеш в стопанските науки, да станеш добър икономист, финансист или все неща от този сорт, които не ги разбирам много. ПМ има и едно друго предимство - ще направиш избора за своята реализация в последствие, когато ще си прекарала известно време в СУ и ще имаш по-реална представа за нещата, а не както сега да стреляш почти на сляпо.
Индустриален менинджмънт в ТУ - не знам нищо за тази специалност

. Едно нещо обаче знам за ТУ - учат се доста неща, които ще ти се сторят напълно излишни и неприложими на практика. Ще се изтормозиш, но и ще излезеш добър специалист.
Всичко е въпрос какво на теб ти се учи. Имаш избор между две много добри специалности, при които реализацията е сигурна, ако я има мотивацията.
За това мисли на първо място къде ще си по-мотивирана да учиш. В ПМ ще те спукат от висша математика (доста повече се учи отколкото в информатика), така че ако това не те устройва си заслужава да помислиш дали наистина мястото ти е там. В ТУ не знам от какво ще те спукат, но със сигурност има нещо

. Какво бих избрал аз на твое място - мисля, че стана ясно след целия този пост, но това е така, понеже съм твърдо решен да се занимавам с програмиране, а и математиката ми върви. Ти трябва да направиш своя избор според твоите интереси.
Баси поста, дано го прочетеш.