Дата и час: 22 Яну 2026, 13:39

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 166 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 23:09 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
CasapA написа:
Пиклноуз, ти не беше ли тоя дето сдъвкал целия учебник по география и се оплакваше след предварителния от 4,60 :?: За туризъм дето искаше,а?? Е ко стана е , нали всичко си беше научил??? Човек не тряа да се предава така лесно според мен... аз в унсс не знех добре темата по история, но стоях до последно и написах, каквото помнех. Слава богу не съм от ония 76%, дето са ги скъсали. Просто не се предавайте без бой.

Ами пич възхищавам ти се на упоритостта.И аз я притежавам прост ообстоятелствата бяха такива....Сигурно мн хора ще кажат не си само ти така,но ...аз да си кажа..Кандидатствам в 2 унита с различни конспекти както по география така и по английски.Специално за СУ имах за преговор точно 2 дена.Как очакваш тема която я няма в другия конспект и коят ое най-дългата изатормозваща от страна на цифри да я прочета,а да пропусна примерно 2 или дори 3 други теми.Прецених си шансовете,че по-добре 20 от 21 отколкото 18 или 19 от 21...е сгреших..какво да се прави така е ..сега ще видим какво ще стане с оценката ми от предварителния :x :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 166 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12