Винсент ван Гог написа:
flower написа:
Винсент ван Гог написа:
Това,което отличава добре развитата тема по история от субстрата на безличните е именно дребнавостта

извинявайте,обаче ако ще се хващаме за дребнавостта при подобни оценки,в които се изисква професионализъм,който няма допирни точки с дребнавостта като понятие ,а по-скоро с прецизността,а прецизността в историята е хронологията.Следователно,не прабългарите,а славяните трябва да са първи.А това,че на различните му курсове дават подобни инструкции,лишени от всякаква логика,освен една,а именно да разпознаят съответния човек и да му завишат оценката си е друг въпрос и при все всичко съм абсолютно съгласна с
нямазначениеВижте сега,о,невежи девианти в интелектуален план.Фактът,че още когато сте учили Родинознание са ви останали напълно първичните навици да оценявате всичко повърхностно и едностранчиво,е САМО ВАШ проблем."Някой ден,но не сега" ще се отърсите от системата "така го пише в читанката и аз така ще си го пиша" и ще разберете,че не всичко трябва да бъде изобразено посредством темпоралните,а напротив-чрез дехронологичните граници.ПОРАСНЕТЕ
Интересно ми е едно... когато наблъскваш хиляди чуждици в един пасаж, само и само за да го направиш по-малко разбираем, изисквайки човекът срещу теб да се понапъне и да се зачуди "защо, аджеба, някой ще трябва да пише такива простотии, като в българския език си има толкова хубави думи", смяташ ли, че си някакъв интелектуалец или нещо от рода? Я направо пиши на английски или още по-добре- на латински, така ще излезе, че си още по-интелигентен. Ах, колко добре са наредени тези като теб във "Възхвала на глупостта". И се пише "порастнете", интелектуалецо.
flyhouse- никога не съм казвал, че трябва да се спазват правилата на един университет. Покажи ми поста, в който съм казал инак. Не съм кандидаствал в УНСС. И това, че има потенциален шанс да съм объркал това не е трагедия за мен- това е трагедия за образованието. Защото това значи, че в университетите имат предимство плащащите на СУ келешчета, които не могат да мислят.
Паган- този цитат от програмата просто какви неща доказва. Питах те вече- има ли разлика между това да напишеш "българо-сърби" и "сърбо-българи"? Явно не можеш да отговориш, понеже във великият курс не са ти програмирали в тиквата тази реплика.