Дата и час: 21 Яну 2026, 02:03

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща

Доколко вярвате на резултатите от изпитите в СУ?
Напълно 29%  29%  [ 31 ]
По-скоро да 37%  37%  [ 39 ]
По-скоро не 22%  22%  [ 23 ]
Изобщо 12%  12%  [ 13 ]
Общо гласове : 106
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 14:54 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
съгласна съм с infinity 1 е да говориш с чужденци, друго е да знаеш как се пишат думите,трябва да си усвоил и граматиката, по-сложни думи и сложосъчетания..съвсем различна работа е говоренето..но изпита е писмен, трябва съвсем друга подготовка.. и 1 малко дете израстнало в англия може да говори английски, но помислете си ако го накараш да прави диктовки, есета и подобни тестове..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 15:00 
В началото бе словото

arcticub ти май нещо имаш нужда от професионална помощ. Виж там в дебелата ви и несравнима банкова сметка дали ще могат да се намерят достатъчно пари, за да накараш някой да се занимава с неразбирателството ти със света.

смешна си ми, и съм съвсем сериозен, а ти за света съм сигурен че нямаш никава представа, so tell you teacher friends that If certain people r not accepted this year tragedies r impending. . . that's real as the streets of Sofia

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 15:38 
В началото бе словото

Никога не съм виждал книжките с примерни тестове, за които говорите, нямам нито 1 минута специална подготовка за изпита. Предполагам, че оценката ми е що-годе справедлива (съвсем малко под 4), но все пак си мисля, че хората, които оценяват, биха имали по-добра възможност да разберат на какво ниво е даден кандидат при срещата с него лице в лице. Според мен е хубаво да има и т.нар. устен изпит с кандидата; не знам защо го премахнаха. Но аз лично чувствам, че там например бих могъл да представя себе си по-успешно. Предполагам, че така биха могли да сторят и хората, които наистина имат опит в устното общуване, защото и това не е без значение. Дори да не бъде задължителен за всички специалности, то би могъл да остане поне за филологиите. Вие как мислите?

Последна промяна nosuchid на 21 Сеп 2005, 20:32, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 15:52 
В началото бе словото
Аватар

ами аз се притеснявам да говоря на английски и мисля че ще се изложа яко на устен изпит..от много време не съм приказвала на английски..то кога ли съм..евентуално в чужбина и с разни чужденци, които идват..но пък 1 устен изпит си изисква подготовка и може би би било добре да има такова нещо..той не съществува ли все още за английската филология?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Стига ревове
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 15:54 
Пишете, о, братя

Mimona написа:
shaho написа:
Абе ей,хора.Какво сте оревали целия форум.Изпитът е тест и няма място за грешки.Единствено е възможно субективизъм на есето.Аз пък миналата година изобщо не се готвих и имам 5,23.Кво да ви кажа.Иначе преди 6 години взех фърст съртификат,ама наистина двата изпита не си приличат.И да ви кажа честно този в СУ май е по-лесен.Разберете,че едно е да искаш,второ е да можеш,трето е да го направиш.

Хей,изпитат миналта година е бил мноогоо по лесен от тазгодишният!тогава е имало около 20 -6!е сега 1!!!не може да се прави сравнение.
иначе аз очаквах да ми се падне нещо сходно с тестовете от новите три книжки и 2-те стари.като се има впредвид ,че имам колкото някой мой познати,който имат по 2 сертификата:си е направо супер!!!

Добре,може и така да е.Но тук говорим за хора с двойки,които имат претенции,че знаят нещо и не са оценени обективно.Ами малко е смешно. :D :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 16:01 
В началото бе словото

:D значи на 10 или след 10ти ще знам кво съм оплескал и къде.Жалко ,че ще ми се уталожи гнева до тогава ,но още незнам къде се намирам заради тази 2ка.Хубави мнения сте праснали някой вярни ,други не.До скиване и другата година пак ще се видим ,ама този път ще атакувам на 2 фронта. :D

p.s..ако тва за типа на проверката е вярно (че се проверява от няколко човека) съм съгласен със оценяването...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 17:06 
В началото бе словото
Аватар

мислите ли,че тази година балът ще е мн по-нисък от миналата
според статистиката оценките не са чак толкова зле :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 18:18 
В началото бе словото
Аватар

Всеки с проблемите си. Съжелявам, че това ще прозвучи малко тип гроздето е кисело, но тази година заради здравословни причини неможах да кандидатствам каквото и където искам, а това, че не ме приеха в СУ, ми дава възможността да следвам отново истинските си мечти. Така че не съм чак толкова разочарована от съдбата си, имам си планове за бъдещето. Просто не вярвам, че съм за 2-ка по английски, това е. Както и никой от хората, на които съм казала, не го вярват, включително и учителката, при която ходих на курсове.
Така че на хората, които ме смятат за неподготвена или на които им е смешно, само мога да кажа: радвам се, че ви забавлявам. 8)

Последна промяна Maichka на 04 Авг 2005, 01:14, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 18:33 
В началото бе словото
Аватар

Maichka, дето се вика, thing always happen for a reason, ти даже знаеш причината :) просто ти се "показва", че трябва да вървиш по пътя на мечтите си, а не да го заместваш с друг... колкото и наивно да звучи това, така е:)

и все пак, по-добре си поправи граматичната грешка в подписа ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 19:36 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
смешна си ми, и съм съвсем сериозен, а ти за света съм сигурен че нямаш никава представа, so tell you teacher friends that If certain people r not accepted this year tragedies r impending. . . that's real as the streets of Sofia

По повод на този коментар и на предишния от същата личност може би е редно да се направи нова тема- "Чуйте гласовете на озлобени некадърници". Само за там са достойни безсмислените изречения, написани на изключително сбъркан английски. arcticub, може би ще се научиш, че с кола и банкова сметка не може да си купуваш акъл!! :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 19:56 
В началото бе словото
Аватар

не! не вярвам, че знам повече английски от най-добрата ми приятелка!
това е лъжа! не е възможно тя да има по-малко от мен-5.2, както не е и възможно аз да съм в топ 30 с 5.6, защото лично познавм поне 60 момичета по-добри от мен с много. просто не е възможно

сега не ме убивайте-не съм ви конкуренция, аз ще уча във ФМИ (стискам палци да е информатика)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 19:59 
Летящите Пръсти
Аватар

Ще помоля посетителя с никнейм arcticub да спазва добрия тон на форума :evil: :!: :!: :!:

А останалите да не му се връзват

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 20:06 
В началото бе словото

и да вярваме, и да не вярваме на резултатите...те са факт,който не можем да променим.
някой може ли да ми каже какви са най-добрите ми шансове с бал 26,61/с английски/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 20:20 
В началото бе словото

По повод на този коментар и на предишния от същата личност може би е редно да се направи нова тема- "Чуйте гласовете на озлобени некадърници". Само за там са достойни безсмислените изречения, написани на изключително сбъркан английски. arcticub, може би ще се научиш, че с кола и банкова сметка не може да си купуваш акъл!! По повод на този коментар и на предишния от същата личност може би е редно да се направи нова тема- "Чуйте гласовете на озлобени некадърници". Само за там са достойни безсмислените изречения, написани на изключително сбъркан английски. arcticub, може би ще се научиш, че с кола и банкова сметка не може да си купуваш акъл!!

<<алхимикът>>

Не разбирате ли, че такива постове няма да бъдат допускани
Покажете , че сте интелигентни хора и спрете дразгите

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2005, 21:09 
В началото бе словото
Аватар

Достатъчно "mature" бях да си използвам английския в Щатите и на Cambridge тестовете и то без мама и тати да ми ги уреждат :twisted: А дали тук имаш по-висок резултат може да се разбере ако го споделиш, естествено...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Изпитът по испански език

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

Ivette

29

2656

04 Авг 2007, 17:42

frutini Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Изпитът по чешки език

в КСК 2009-2010

zaeK MaturÁk

12

1479

19 Юни 2009, 15:45

zaeK MaturÁk Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Как се оценява изпитът по английски?

в КСК 2010-2011

SunnySummer

4

897

05 Фев 2010, 00:16

Etiainen Преглежда последните мнения