Edno_momi4e написа:
хахахаха момченце чуваш ли се какви ги говориш. Първо сам момиче, второ не сам толкова тъпа и не са свършили университетите в бг, че да стигна до последната дупка на кавала- тоест ВИПОНД. Трето, момченце, аз без подготовка минавам физическите тестове . Четрърто бойните изкуства дето някакво подобие на бойни се учи във випонд, са ми втора природа и можеш при мен да минеш на уроци да се поподготвиш и то качествено.хахаха а най-голямата глупост която каза е заплатата хахахаха но какво да се прави, някой хора, колкото и да се опитваш да ги убедиш, че земята е тук , все си летят около марс. Много поздрави и успехи на бъдещите ОФИЦЕРИ уау как звучи само, а за заплатата ти от 250 лв дето ти я дават докато учиш, аз на 4 часов работен ден я изкарвах още като ученичка и то на работа, която по-скоро ми беше упражнение за училище. А да , ти явно страшно много искаш да си просто поредната мафиотска пионка без никакъв глас, която просто СЛУЖИ. Или пък те влече да си рекетьор в пътното. Може...кой знае, не те знам. Айде стига , знам че е безсмислено да те убеждавам в каквото и да е. От постинга ти личи, че си твърдоглав и друго мнение не приемаш. Мноо здраве казах! Чао! Ариведерчи, аста лависта бейби.
последна дупка на кавала е ВИПОНД? ем ок супер си

ами там също ги вземаш за нещо което ти помага в развитието.и мила моя не аз искам да сам пионка,а пионката си ти...понеже знанията които ще полу4иш там са именно нещото което ще те отли4и от тези като теб дето ба4кат на 4 4аса за 250 лв и ходят на карате а нямат ни наи-малка представа какво се слу4ва около тях.а от твоя постинг "Мноо здраве казах! Чао! Ариведерчи, аста лависта бейби." това ме навежда на мисълта 4е нещо се нервиш...по-полека беиби..и щом си моми4е яж морковите ти аз проблеми нямам...а за каратето,на мен също едни искуства са ми 2-ра природа но те са доста по-далеко от мяткане на крака и ръце и красяци

и знаеш ли..мисля 4е по4ти успя да си искараш вс комплекси на яве...и все пак мисля 4е много искаш във ВИПОНД ама не можеш...или са те скъсали ве4е...а др псевдо-унита в бг е пълно,да права си,само дано не попаднеш на някои от тях