Дата и час: 20 Яну 2026, 12:05

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 18:27 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Joanna_87 написа:
аз пък не виждам нищо ло6о даже:))) :D

ха ха ... недейте ,че жена ми на морето бачка ... ще вземете да ме изкушите ... хахах :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 19:08 
В началото бе словото

едната от контролните е била ХВП другата не я запомних

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 19:38 
Живее, за да пише
Аватар

еееееее суперррр ама и население си е готина теми4ка

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 20:27 
В началото бе словото
Аватар

viar4eto написа:
едната от контролните е била ХВП другата не я запомних

е па и на нея щях да се радвам :lol: Пу скапания късмет ме споходи само в СУ - там където не искам :roll: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 20:43 
От дъжд на вятър

treisy:) шанс,съдба,ирония-наречи го както искаш,никога не знаеш какво може да стане и да влезеш там дето най не искаш :wink: нооо... колкото до лесните темички аз си мисля че лесните всъщност не са толкова лесни както си мислим защото често ги подценяваме мъничко а точно на такива най се реже май!Пример- ах този Йовков :shock: И по история уж лесна и по география!! да видим де- да не ни изненадат неприятничко(само да не се окажа пророк) :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 20:53 
В началото бе словото
Аватар

Ани_87 написа:
treisy:) шанс,съдба,ирония-наречи го както искаш,никога не знаеш какво може да стане и да влезеш там дето най не искаш :wink: нооо... колкото до лесните темички аз си мисля че лесните всъщност не са толкова лесни както си мислим защото често ги подценяваме мъничко а точно на такива най се реже май!Пример- ах този Йовков :shock: И по история уж лесна и по география!! да видим де- да не ни изненадат неприятничко(само да не се окажа пророк) :oops:

чшш не се обаждай бе мило - ти не си компетентна тука :lol: Нали знаеш, че само на мен всичко ми е в компетенцията :lol: Ще се разправям с тебе, ма ай в сряда, че днеска не ми е до спорове с безнадежната литературка.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 22:11 
От дъжд на вятър

амииииии ок щом казвaш у сряда у сряда ще е мило :P амааааа по-леко с компетенцията да не ти прелее от толко мислене и умуване главицата знам 4е си ми умно ама по- спокойно го раздавай де :D 6е видим дали сам литературка и дали сам безнадеждна аз си 4акамм.... дано скоро некой се сети 4е ние тука си чакаме.... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 22:18 
В началото бе словото
Аватар

Ани_87 написа:
амииииии ок щом казвaш у сряда у сряда ще е мило :P амааааа по-леко с компетенцията да не ти прелее от толко мислене и умуване главицата знам 4е си ми умно ама по- спокойно го раздавай де :D 6е видим дали сам литературка и дали сам безнадеждна аз си 4акамм.... дано скоро некой се сети 4е ние тука си чакаме.... :evil:

на вас ви се изчака чаканката един вид.... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2006, 22:39 
От дъжд на вятър

емиии нещо такова се оказва: един казва в понеделник,ама понеделник мина;друг-вторник а трети сряда, а чух нещо даже и за август,което е нежъзможно :shock: абе какво да се прави ще си 4акаме, а дано от горе да се сетат скоро :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 10:26 
Пишеща машина
Аватар

Така.."География на населението"
Трейси,единственото нещо за което те подкрепям е,че темата е много важна за районите,но че е лесна-нека изчакаме резултатите,сега празни приказки не'а смисъл. Бях в голямата зала,не чух възгласи на ура,обърнах се и видях нещо стряскащо,което много ме натъжи.Нека да го наречем "ефекта на подценяването,зазубрянето и падението" , десетки разбити кандидат-студентски мераци .
Пак Трейси, "зубрила" си повече от месец една тема за да я овладееш,тука си противоречиш с лекотата на темата,която изтъкваш.Нима няма теми които се учат за по-кратко,нима населението не е темата с най-много цифри,голям обем и не изисква аналитична мисъл....Бай дъ уей нож с две остриета може да викаш на темата по история и понеже не съм компетентен там няма да дам мнение за нея,а ще си послужа с извадка от вестници: темата-МЕЧТА. Доволен съм иначе от темата по геогр.,макар три пъти да съм я учил за 2 месеца период и да не съм се справил подобаващо. Исках трудна тема,падна се,сега не мога да се оплаквам.Лесни теми няма,има желани и по-малко желани,а за мен тя бе хем желана,хем нежелана..

П.С. Не харесвам дългите постове,но не съм писал от няколко дена във форума и компенсирам :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 10:51 
От дъжд на вятър
Аватар

fforza написа:
Хехехехе егаси дивия късмет за географиците тая година.Това вече беше върха - най-лесната тема :lol: Единствената тема,която и аз е знам :lol:

ай моля те ела и я напиши темата за 5 часа,като се има предвид,че трябва да си подготвен и за всички останали 20 теми...!!!Като е лесна мн искам да ми я напишеш да видим каква ще ти е оценката.Лесна била-най-отвратителната тема..статистика....аз да бях си взел справочника с цифрите и да го препиша и готово..да еба..смотаната тема...Бях в залата където се тегли темата.Една дебела кифла я изтегли...егати късмета...и всички се радваха,а после всек исе подпира и се чуди какво да пише,дори и кифлата не писа :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Смотано СУ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 11:01 
Пишеща машина
Аватар

Ми и аз тъй викам: Лесна,на баба Ви фърчилото!!! Като сте далече от материала,защо коментирате изобщо ?!? Това е една от най-сериозните и трудни теми.Кажете ми коя тема е масово най-нежелана ? Ако направим проучване,населението ще е в челните места .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 11:57 
В началото бе словото

Лелии тая тема я обърках малко ама стана муцка:arrow: :D :D :D .
Писах некви олелии ама мноо са добри :
" ...Раждаемостта се изразява със създаване на малък индивид от хуманоиден тип... " :lol: :lol: :lol:
Обърнах внимание на Възродителния процес през 1989г. и стана доста :roll: добро :wink: :D
2 листа проблеми и перспективи :arrow: ау кви неща съм писал , само заради тях трябва да ми дадат 0.40 стотни :lol: :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 12:08 
В началото бе словото
Аватар

Бахти вие поне сте написали нещо,а аз от 20 теми 1 да не уча и тя да се падне :( Писах разни неща,верни са ама доста липсват!!!Другата година пак :wink:
Желая ви късмет!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2006, 17:50 
От дъжд на вятър
Аватар

аз пък тоя път като никой друг ... избръсках 3 таблици. Мн ги мразя хаха :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща