Привет на всички във форума

...Мисля, че наистина трябва да сме солидарни един с друг, след като в момента имаме обща съдба ( изнервени сме от чакане на резултати, чудим се за коя специалност във ФЖМК ще се закачим и дали въобще ще сме там

)...Така че вместо да си разменяме гневни "закачки", по -добре ще е ако се подкрепяме в чакането. Наистина има много способни хора сред нас, които силно мечтаят да учат журналистика, PR, че и книгоиздаване ( аз лично ще се радвам да бъда приета и в тази специалност )...Хубаво и похвално е,че има такива, които вече са събрали опит в тази сфера..Разбирам, че това им дава известно самочувствие, но не смятам обаче, че е основание да се стчитат за нещо повече от другите ( визирам най- вече fragile )...Щото примерно аз, а и навярно повечето като мен, нямаме никакъв опит в медийната сфера, но това не ни пречи да сме отпимисти и да успеем да се реализираме там. Нещо повече - не ни прави по - глупави и недостойни! Друго нещо е конкуренцията в този случай - нормално е да я има, защото тя е навсякъде. Не знам дали ще се съгласите с мен, но в медиите те се оказва доста силно изразена. Лично имам поглед върху спортния отдел на БНТ ( но предполгам, че не само там е така ), където атмосферата може да се определи като "гнездо на усойници "...всеки се дебне , всеки гледа да компрометира другия

Чудя се защо е така..може би , защото доминиращи във медиите са жените, а няма какво да го отричаме - големи интригантки са повечето !

....А място под слънцето има за всички!!! ама пусто честолюбие...
Та мисълта ми е - нека не се изживяваме и ние като конкуренция (поне не засега ), защото още нищо не е ясно...Есетата всичко ще решат

...Дано поне бъде в наша полза и тези, които НАИСТИНА искат да учат във ФЖМК, да бъдат сред "оцелелите "
Успех на всички и бъдете спокойни за оценките си!!! Сега нека наблегнем на най-приятната част от подготовката - устният изпит.