Дата и час: 21 Яну 2026, 04:43

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юни 2006, 11:59 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
В полето за област в кандидатстудентските документи, тези от София трябва да напишат кода на Област София, а не на Софийска област, нали? :roll:

Edit: Още един въпрос - изпитът по английски започват от 8:00, нали? Т.е. на картончето на 'час' трябва да напишем 8:00?

Edit 2: А там за дипломата, където пише 'издадена от' се попълва името на училището, нали?

ПП Няма ли направо някакъв образец как се попълват тея документи :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: И аз заминавам да си подам документите.
МнениеПубликувано на: 29 Юни 2006, 15:13 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Видя се то, че е по-сигурно на място и лично. След час пътувам към необятна Шопландия. Ако някой се терзае да се видим там, може да стане тази вечер (парчето на Svetla Juniour :lol: ) или утре (тука изборът е доволно богат). Ето ви един линк - мутрата ми и 0899 490706.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18649&AlbumId=56214
Айде заповядайте - 15 имп./минута. :twisted:

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 00:59 
От дъжд на вятър
Аватар

Няколко много баламски въпроси имам относно попълването на документите,ама все пак ще съм ви много благодарна ако ми помогнете...На молбата,където са посочените изпитите,които ще се държат пише да се оградят-как?само цифрата на изпита или цялото му наименование+цифрата...?А под информацията за дипломата има предмети от нея,на които трябва да се посочи оценката.Ама само на тези,които са ми балообразуващи на мен или всичките и те вече си виждат после кои са балообразуващи??

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 01:14 
Легендарен флуудър
Аватар

аз оградих само цифрата и не направиха проблем...и става въпрос за балообразуващите оценки... :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 01:25 
От дъжд на вятър
Аватар

Още нещо...Плика,в който са документите,нали не трябва,защото на моя му се случи малък инцидент...Уфф супер се изнервих вече,само глупости,ама щото обърках едни документи и от тогава питам за всичко,ако ще да ми се смеят... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 01:27 
Легендарен флуудър
Аватар

не, не ти трябва...връщат си ти го даже...отвътр взимат само листовете с инфото и ти подпечатват картончето и ти го дават....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 01:41 
От дъжд на вятър
Аватар

Златна си :wink: Но разглеждайки документите възника още един въпрос.Какъв е вида за завършеното средно образование-общо или специално.Завършила съм природо-математическа гимназия..това какво ще дойде?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 01:43 
Легендарен флуудър
Аватар

аз съм завършила същата гимназия, но друг град и писах общо...:) специално предполагам, че е за проесионалните гимназии :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 01:47 
Легендарен флуудър
Аватар

а и бтв...не се шашкай толкова с тея документи...не е голяма философия дори и да сгрешиш нещо :D аз даже грешчица направих върху картончето...нищо не казаха...по-важно е как да си подредиш специалностите, за да не се прецакаш нещо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 02:12 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодаря ти много :D Знам,даже се ядосвам че се шашкам толкова,просто вече обърках едни документи като подавах и не искам и за СУ да объркам нещо,защото там ми е най-важно..Та дано всичко да е ок,просто една приятелка ще ги подава вместо мен и да знам че всичко е наред...Още веднъж мерси много :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 02:14 
Легендарен флуудър
Аватар

за нищо ....пак заповядай :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 15:44 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
Пф! Тия документи да не са златни...!!! Днес имах ужасни преживявания с подаването...
1. Веднага щом стигнах заедно с документите за СУ ми дадоха картонче, на което пише на коя банкова сметка да платя 15те лева за изпита по английски. Казаха ми, че изпитът по говорни и комуникатовни способности НЕ се плаща.
2. Попълвах и преписвах документацията кажи-речи един час вътре в задушното, шумно кафе! Не мога да разбера защо цялата информация трябва да я пишем по 2 пъти... Излишно губене на време, според мен.
3. Чаках 4 ЧАСА на опашката и тъкмо ми дойде редът и.. 45 минутна пауза за обяд на работещите!
4. Когато все пак най-сетне успях да вляза, леличката все пак реши, че изпитът по говорни и комуникативно способности ТРЯБВА да се плаща, при това 10 лева и то по банков път!
5. Половин час по-късно най-сетне вече можех да кажа, че всичко е приключило...
И как приключи?
15лв + 10лв + 20лв + 4 лв = 49лв, само за един изпит по английски и четене от книжка за 2 минути! Обирджийство... :angryfire: :angryfire: :angryfire:

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Мина и тоя дерт.
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 15:51 
В началото бе словото

Преди няколко часа и аз си подадох документите. Няма връщане назад!

Не виждам какво толкова се кахърите и какво толкова има да се бърка по тия документи. Аз си седнах спокойно в 243 май беше и типигьозки си попълних всичко. Поразпитах една симпатяга на първия етаж, която се потеше да отговаря на всякакви въпроси. Пак бих отишъл да си пусна документите - стига тя да е там и да я разпитвам. Абе, сладуранка! Ама е какичка :)

Има нещо съмнително в тия документи. Така са съставени, че или трябва да си всезнайко по рождение, или да си купил справочника - да го знаеш наизуст или постоянно да ти е под ръка. Насам-натам по формулярите - "съгласно чл. едикой си от Справочника...", виж Справочника...", "както в Справочника...". Ами никой не ни задължава да си вземем СПРАВОЧНИКА. (Колко велико звучи тази дума!) Дълбок поклон с извинение към издателите, ама тая година не счетах за нужно да си купя не особено естетически изглеждащия и извънземно подреден справочник. И се справих! И даже ме жегна красивата усмивка на колежката от ИНФОРМАЦИЯ! НЕ НА МЕРКАНТИЛНОСТТА. :!: Стига с тая мафия със справочниците....

И нещо друго в тясна връзка с предходните пост-ове. Възможно ли е пет години да учиш в една гимназия и да не знаеш дали е професионална? Някои училища даже са кръстени "ПРОФЕСИОНАЛНО/А"...Не се излагайте така бе - ще учите в СУ все пак! ( :idea: Висше образование дава.)

Кажете как си прироритизирахте желанията? :wink:

Поздрави!

ПС: Църната мадам - не знам що са били толкова кисели с тебе. С мене бяха повече от учтиви. Даже като видяха "заралияяяяяяя" мед им капеше от химикалите и печатите. Може би си отишла твърде късно. Аз в 9 и нещо бях отупал работата и нямаше опашки по 4 часа. Затова - рано пиле, рано пее. ПИЛЕЕЕЕЕЕЕ - къде е сега Райничка :)

И не им се спичайте толкова на тия служителки. Дори и да са нервни - усмихвайте се! Вкарайте някой комплимент или майтап. Ако не се размекнат, поне на вас ще ви стане по-леко. В крайна сметка помнете, че ТОВА ИМ Е НА ТЯХ РАБОТАТА И ТРЯБВА ИМ ДА БЪДЕ ЧЕСТ ДА ВИ ОБСЛУЖАТ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 17:02 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Аз си бях попълнил документите вкъщи. Днес към 11:10 отидох до СУ (който е на около 10 минути пеша от нас), влязох вътре, преснимах си дипломата, продавачката ми се усмихваше, после си влязох като пич в 243-та зала, не съм чакал и минута, вътре също ми се усмихваха и към 11:25 си бях в нас. Точно пък днес нямаше никакви опашки. Вчера минавах оттам и се отбих да видя доколко часа работят (това пак към 11:00) и отново нямаше никакви хора. Black_lady, не знам как така си чакала четири часа.. :unsure:

ПП Като си подавах документите влязох само за малко в стаята за попълване да се подпиша на декларацията, че не го бях направил в нас и ми стана много смешно, защото всички вътре се чудеха точно за средното образование дали е общо или специално :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2006, 17:07 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
Vaskes написа:
Black_lady, не знам как така си чакала четири часа.. :unsure:

Случайно живея в Бургас, ако не си забелязал, и няма как да си подам документите направо в СУ :roll:

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Изпуснат срок за подаване на документи за класиране

в КСК 2011-2012

SyncCarryOn

4

578

09 Юли 2011, 15:12

thegirl Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Подаване на документи от трето лице

в КСК 2010-2011

Жел

0

219

17 Сеп 2010, 20:46

Жел Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпроси за плащане и подаване на документи

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2009-2010

docscott

15

1146

02 Юли 2009, 08:52

Megera Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Подаване на документи за предварителните КИ

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2009-2010

svetlio.varna

22

1465

26 Мар 2009, 22:21

Бeтон Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Подаване на документи за класиране

[ Отиди на страница: 1 ... 27, 28, 29 ]

в КСК 2010-2011

svetlio.varna

422