Дата и час: 05 Апр 2026, 00:28

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 133  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007, 20:05 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз се записах вчера. Питаха ме ще си запазвам ли оценката от предварителния-един вид ще ходя ли на редовния. Казах, че я запазвам, платих само за 1 изпит-за химията. На молбата отбелязах изпит по химия и предварителен био...2-3 питах така ли е . Явно си правят сметката, че щом си запазваш оценката и няма да ходиш въобще на другия няма да ти проверяват работата и не е нужно да плщаш... :roll: Не че ми се дават още 20 лв., но е неочаквано логично от тяхна страна :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 11:42 
Пишете, о, братя
Аватар

Днеска направих една много голяма грешка с тежки последици за мен, но може и за другите. Днеска исках да си преинсталирам XP-то, обаче мой си начин. И под DОS режим трябваше да форматирам дяла в който е инсталиран XP-и, но май съм посочил другия по-важния за мен дял. И така темите, са загубени почти завинаги, сканираните учебници също са загубени. Но и друга информация също е загубена, която е важна за мен. Но половината от тази информация е възобновяваема и мога някъде към октомври да я въстановя. Ама какво да се прави.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 12:19 
От дъжд на вятър
Аватар

Цитат:
Аз се записах вчера. Питаха ме ще си запазвам ли оценката от предварителния-един вид ще ходя ли на редовния. Казах, че я запазвам, платих само за 1 изпит-за химията. На молбата отбелязах изпит по химия и предварителен био...2-3 питах така ли е . Явно си правят сметката, че щом си запазваш оценката и няма да ходиш въобще на другия няма да ти проверяват работата и не е нужно да плщаш... :roll: Не че ми се дават още 20 лв., но е неочаквано логично от тяхна страна :lol:

Това е странно. Виж точка 3 от http://www.uni-sofia.bg/students+bg/admission+bg/taksi+bg.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 14:07 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз не съм за тази тема, защото кандидатствам с история, но понеже искам да си ползвам само оценката от предварителния, все пак беше задължително да си платя и за редовен нищо, че няма да ходя, иначе ми се губи оценката от предварителния :!: :!: :!: И така удоволствието ми струваше 40лв само :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 14:12 
От дъжд на вятър

mirchetu написа:
Цитат:

Това е странно. Виж точка 3 от http://www.uni-sofia.bg/students+bg/admission+bg/taksi+bg.html

Еми знам....и питах....казаха, че не трябва :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 18:19 
От дъжд на вятър
Аватар

aleksander написа:
Днеска направих една много голяма грешка с тежки последици за мен, но може и за другите. Днеска исках да си преинсталирам XP-то, обаче мой си начин. И под DОS режим трябваше да форматирам дяла в който е инсталиран XP-и, но май съм посочил другия по-важния за мен дял. И така темите, са загубени почти завинаги, сканираните учебници също са загубени. Но и друга информация също е загубена, която е важна за мен. Но половината от тази информация е възобновяваема и мога някъде към октомври да я въстановя. Ама какво да се прави.

Малеее :shock: :shock: Ужас!!!Ти само на компа ли имаш материал

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 19:01 
От дъжд на вятър
Аватар

Цитат:
Еми знам....и питах....казаха, че не трябва :roll:

Дано всичко да е ОК, ама ако са те прецакали, ще ги съдиш!! :x Все пак ако ти е висока оценката и много разчиташ на нея, ако съм на твое място бих отишла да ги питам пак и да се подсигуря. И утре е ден. Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 21:03 
Пишете, о, братя
Аватар

Hedgehog_Kj написа:
Малеее :shock: :shock: Ужас!!!Ти само на компа ли имаш материал

Не, хубаво че принтирах темите, навреме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 21:15 
В началото бе словото
Аватар

ох супер значи не съм се прецакала ...олекна ми....ама между другото и аз платих 20 лева нищо че няма да се явявам на редовния...абе явно си зависи от мацката, на която ще попаднеш ;)

Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 22:18 
От дъжд на вятър
Аватар

И аз като подавах документите попитах дали трябва да се плати,ако няма да ходиш на редовния изпит по биология и ми казаха,че въпреки това трябва да се плати,а вече аз си решавам дали да се явя или не :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 22:20 
Пишете, о, братя
Аватар

Малко те прецакват така. Поне да бяха я направили наполовина. Като няма да се явяваш на изпита.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007, 22:52 
От дъжд на вятър
Аватар

Ами да,то в нашата страна всичко се прави за пари.Мен сега ме притеснява проблема с депозирането на дипломата след първо класиране,малко е кофти.Ако и на другите класирания не ме приемат в СУ ще съм изпуснала сроковете за записване в другите университети.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2007, 17:01 
От дъжд на вятър
Аватар

"депозирането на дипломата"

Какво е това?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2007, 17:11 
Драскач
Аватар

mirchetu написа:
"депозирането на дипломата"

Какво е това?

Оставяш си я в унивеситета, за да участваш във второ класиране и си прецаваш другите възмоности. Т.е. Може да си приет в СУ, обаче да участваш във второ класиране в някой друг унивеситет и там ако не те приемат, гоо ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: малко опит
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2007, 17:59 
В началото бе словото

Значи допозирането е гадно само ако кандидатстваш и в друг университетр в който сащо го изискват. До колкото знам за кандидатстващите медицина това е само Стара Загора.
Ако си оставиш дипломата обаче за второ класиране в СУ и примерно те приемат каквото искаш на друго място те са длъжни да ти я върнат.
Друг е въпроса че по закон до колкото знам дори и да си се записал ако искаш можеш да си вземеш дипломата(като един вид се отпишеш). Не ти връщат таксата. Познавам хора които са го правили. Обаче да знаете ако ви се наложи закон или не доста ще ви се опънат от който и да е университет.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 133  Следваща