Дата и час: 07 Апр 2026, 01:04

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 133  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007, 22:42 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 0 пъти.
:D Е ти пък сега, няма нищо, всички сме под напрежение!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007, 23:00 
В началото бе словото
Аватар

Не знам за кво, обаче мене МУ ме дразни нещо. СУ си има някво яко излъчване.. Аре кажете кво направихте на химия 1.. 3та и 4та зада4а бяха яко сък! Хах и кое беше веществото "З"? За кво го направиха тва от СУ с тия задачи.. Е нищо де, дано и химия 2 да е толкова трудна, щото ше ги нача тия неща и ше ме е яд ако е някъв лесен после изшпита.. Аа, и 20тия въпрос дето беше сбъркан, тва променя ли жерния отговор? В беше верен май.. Аа :idea: и на биологията на сбъркания въпрос за рефлексите, вярно ли ще се счита на всички за верен? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007, 23:35 
В началото бе словото

Ам-м-м има тук някаде темичка за отзиви от изпита по химия ... може би там ще получиш повече инфо отностно изпита ...
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7470

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 12:52 
В началото бе словото
Аватар

Както казаха някои в СУ организацията е страшна ! Както си е казано, че ще започне в 8:00 часа изпита, в толкова си почва. А в МУ чакахме 1 час и нещо, докато се организират.

Искам да влезна в МУ, но нали знаете, че "гроздето е най-сладко на високо, но стигнеш ли го - горчи". Та и при мен същата работа.
Не се представих добре на изпита в МУ, но се надявам за СУ. Някак повече ме привлича...

А за темата по Биология в СУ - аз също писах по учебника на Огнян Димитров. Но не мисля, че е кой знае колко от значение.
Госпожата ми по биология каза, че проверяващите гледат езиковата биологична култура повече, да сме писали вярно, пък от кой учебник - не е толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 13:40 
В началото бе словото

Благодаря:)Дано да е така.А на вас колко ви излезе темата,защото каквото и както да го мисля аз си написах целия урок който беше за популации и ми излезе 3 страници,е наистина си пиша доста ситно,но сега се притесних,защото всеки ми казва колко много е написал.Наистина определенията ми за сруктура са по краички,но важното е че присъствам.Всичко ще се разбере когато излязат резутатите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 13:42 
Драскач
Аватар

karmensita написа:
Както казаха някои в СУ организацията е страшна ! Както си е казано, че ще започне в 8:00 часа изпита, в толкова си почва. А в МУ чакахме 1 час и нещо, докато се организират.

Искам да влезна в МУ, но нали знаете, че "гроздето е най-сладко на високо, но стигнеш ли го - горчи". Та и при мен същата работа.
Не се представих добре на изпита в МУ, но се надявам за СУ. Някак повече ме привлича...

А за темата по Биология в СУ - аз също писах по учебника на Огнян Димитров. Но не мисля, че е кой знае колко от значение.
Госпожата ми по биология каза, че проверяващите гледат езиковата биологична култура повече, да сме писали вярно, пък от кой учебник - не е толкова.

Няма да коментирам как премина изпита по химия във Варна. Дадоха ни темата в 8 и 30. Всички свършиха с темата, мина се повече от час и половина и още ги нямаше задачите. Съответно повчето почнаха да правят забележки и един от скапаните квестори, почна да обяснва,че не зависело от него и да се заяжда и накрая върхът беше като каза, че и без това няма да влезем, да не се оплакваме. Нямам думи

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 14:12 
От дъжд на вятър

Това направо е психо-атака , цяла година се готвиш, някои и повече и накрая кво някакъв наглец те изнервя , задачите ти идват по- късно, нямаш време за проверка........., все фактори които са в минус, затова пак повтарям евала на СУ и организацията им!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 14:37 
В началото бе словото

taka si e- SU pone sa se nau4ili da provejdat izpiti kato horata. Az lichno sum zavyrshila molekulqrna biologiq w SU i sega kandidatstvam za medicinskiq fakultet, no ne mislq 4e imam shansove v sravnenie sus vsi4ki vas koiot ste sse gotvili cqla godina. az nishto ne sum 4ela i sigurno shte buda mnogo razo4arovana nakraq kato ne me priemat :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 14:39 
В началото бе словото
Аватар

Не е важно колко си написал. Ако ще е 2, 3, 4 страници да е темата, важно е съдържанието. Една на темата по биология, която беше на другия чин написа повече от 20 страници (пишеше и широко), аз се сдухах, ама за какво. Може да си е разтягала локуми и да не е написано всичко.
По-добре да пишеш всичко ясно и точно, а не да пишеш 50 страници и накрая нищо да не си направил.

При нас в МУ ни съобщиха първо темата, след това ни раздадоха задачите, но не сме чакали толкова много, както във Варна.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 14:42 
В началото бе словото
Аватар

Докато писах последното си изказване bistra ме е изпреварила :)
Bistra, завършила си молекулярна биология и сега искаш да учиш в медицинския ? Оле :) 2-ро висше, а ?

Няма лошо, какво, че си по-голяма. Пробвай се !
Аз също мислех, да си изуча 1 висше и след това още едно, но да видим какво ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 14:46 
От дъжд на вятър

Завършила си хубава специалност, защо да си разочарована, аз мисля че този който е учил много и не го приемат би трябвало да е по- разочарован от някой който не е чел както споделяш ти, но всичко е и късмет, а и това което си завършила ти дава доста предимства и може би не ти трябва толкова голяма подготовка както е при нас за да те приемат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 15:01 
В началото бе словото

Аз пък ще умра от яд,щото си намерих една много голяма грешка.
Вместо вид съм писала за структура и вместо за структура съм писа за вид,направо ужас.Много съм разочарована,ама какво да направя,вече е минало.
Според мен за тая грешка ще ме отрежат супер много,защото си е сериозна.И ако имам 2 на тази лесна тема(оказва се че не е толко лесна)-ужас :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 15:31 
В началото бе словото

ne me razbiraite pogreshno-vse pak chetiri godini u4a biologiq i himiq na mnogo po visoko nivo otlkokoto e tova v u4ebnicite za gimnaziqta. shte sum razo4arovana ako se okaje 4e zavurshvaiki MB v SU ne moga da se spravq s kandidatstudentskiq izpit v sushtija universitet. Da ne govorq puk 4e mi e qsno koi shte proverqva izpitite-katedra ekologiq na universiteta. iskam da vi kaja 4e po princip sa mnogo mili hora ama za da imate visoki ocenki e nujno da imate umenieto da pishete mnogo prosti neshta po mnogo slojen na4in :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 15:36 
В началото бе словото

Абе темата изобщо не е лесна.Всмисъл,че е кратка и има голям шанс да изпуснеш нещо,което в крайна сметка е важно.Ако беше голяма темата-примерно каквато беше на предварителния,можеше да си позволиш да пропуснеш по нещо.Докато тука...трябва всичко да има и колкото и да е кратък урока,винаги има шанс да допуснеш грешка-дори и да е неволно или от невнимание.Аз все пак си мисля,че оценките няма да са чак толкова високи,но да видим де.Важното е да влезем,а каква ще е оценката....без значение. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007, 15:38 
Постоянно присъствие
Аватар

fosilka написа:
Свойствата на популацията са раждаемост,смъртност и миграционни процеси :wink:
но не са към тази тема, така че, който ги е писал, ще бъде санкциониран по някакъв начин.. заглавието си беше достатъчно ясно, за да разберат кандидатите какво точно да пишат; всичко друго е отклонение от темата :idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1983 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 133  Следваща