pebulsita написа:
Almondgirl написа:
Резултатите са факт, новите надежди също
Аз имам 4.75, има 54 момичета с по- високи оценки и 18 със същата.
При момчетата с такава оценка колко има преди тях? (или приблизително)
Утвърдили ли са местата във факултета? Някъде преди в сайта на СУ бях намерила, че са още под въпрос, но сега представа нямам къде беше...
По 70 места на специалност? (Дано!)
Късмет на всички

Какво точно си писала, че имаш такава оценка ?
Вече са ми смътни малко спомените, но като цяло в началото започнах нещо от типа: Боклуците са цветни и многообразни.Когато човек върви по улиците се впечатлява от сградите, хората , здания (по-подробно описах)... Писах, че боклуците са продукт на всяка човешка дейност- храната, която ядем, вестниците, които четем стават боклуци, често ... "тея боклуци депутатите по телевизията", приятелите ни в един момент стават боклуци...
Имаше една статия на National Geographic за сметището в Гана,където САЩ изхвърлят високотехнологизирани боклуци, които след това попадат в домовете на хората, че увреждат мозъка на децата....
Бях направила някаква съпоставка с приказката "Сливи за смет" и положителността от боклука...
Бях писала за спора на Борисов и Станишев, че наподобява по- скоро споровете на софистите в Древността,тъй като всеки цели да наложи своето мнение , а не да намери оптимално решение...
Към края съотнасях, че боклукът е в съзнанието на българина, подобно на веществото серотин,което се отделя при яденето на шоколад, и той оказва своето влияние , но в негативен план и ни прави скептични...
На края толкова много се бях объркала и завъртяла, че не знаех какво да пиша въобще,дори не помня каккъв ми е извода. И предполагам, че и там са ме "орязали"
малко. Надявах се на повече, но бях сигурна, че ще имам между 4 и 5.