Интересно ми стана що скочи веднага срещу УНСС и срещу мене при положение, че аз никъде в поста си, в първото или второто си мнение не споделих впечатления, не заклеймих, дори не коментирах твоят Стопански факултет! Слабост ви е тва, болна тема... Ма що? недооценени ли се чувствате, ограбени? Къде се крие коренът на тая безпочвена омраза? (във скайп има една емоушънка - ТОСП... бих я използвала тука, ако мога... А вярно бе - мога)
не съм компетентна по проблемите на твоя факултет и не ги коментирам! - очевадно е!
(Ти що говориш за унсс, като не си учила там?)
Обясних за УНСС, аргументирах се - какъвто е смисълът на темата...
Не прочетох от тебе нещо по-конкретно за Стопански факултет.
Мнение от рода на -"Супер е, доволна съм, идвай" - не струва!!!
няма що теми от подобен характер да не са в тоя раздел - то си пише Кандидатстудентска кампания...
няма нищо сложно!, ма спокойно... все някога ще схванеш логиката..
А постовете ти са си лична нападка към мен. Личните нападки говорят за едно - не умееш да водиш спорове...
Липсва ти всякаква аргументация, показваш дребнавост и буквализъм.... тва заради педагогиката във факултета, която освен, че ви образова, ви спомага да развиете мислене..
Bety_ написа:
Иначе и аз предположих, че на повечето места няма да видиш връзката, но бях длъжна да се уверя.
Оу... така си личи, че си предположила... То естествено е това да предположиш, понеже такава няма! Смислови връзки не мо'еш да правиш! Помоли някой педагог да ти помогне! Ама истински - завършил педагогика!
предполагам по същия начин предположи и за администрацията в НБУ.. А с нея занимавала ли си се или пак се изказваш, само за да се ... изкажеш ?
Благодаря ти много за вечерта!
Пожелавам на момчето наистина да направи правилния избор, а не да се влияе по митичната слава за корупция на университета, старите лаври на СУ, получени главно заради хуманитарните специалности, и неадекватни изказвания!
А.. и да знае, че, каквото и да избере, е направил верния избор, щото всичко зависи изцяло от него, където и да отиде