Insipidity написа:
Вина ги съм се питал , и може би няма да мога друг път да попитам , какво зверско учене пада за да имащ такива оценки по ДВА предмета и то не какви а Биол. и Химия???Колко пъти си излязла от както си почнала да се готвиш за МУ?Изобщо има ли такива пъти?Тук възниква екзистенциални проблем дали това да влезеш е ВСИЧКО и на ВСЯКА цена?!!!
Хахахаха
Ако действително се питаш, а не просто подмяташ, ще ти отговоря.
Кандидатствам за втора година. Първата не знаех изобщо какво се изисква по химия, биологията ми беше интересна, учех я с един приятел като след всеки "урок" отивахме да го полеем в любима кръчма на 5те кьошета. Изкарах 5,92 биология, и, логично, 4,31 по химия /даже не знам с несериозна подготовка как и това стана/.
Тази година (за разлика от миналата) се дразнех на био-то, защото вече не ме обогатяваше по никакъв начин, а трябваше да чета неща, които вече съм чела. Ето защо започнах да я чета в средата на март, просто не можах да се наканя дотогава. За сметка на това, по химия четох не много, но сравнително редовно (за моите хаотични стандарти). Работих на 4 места до средата на февруари. По биология помолих майка ми да ме изпита на някои теми, за втората година разписах около 20, за да не пострада стила.
Излизах, правих купони в нас, след като така става, значи ще има и много други като мен. Само дето попаднах на точната учителка по химия чак на втория път, можеше вече да съм за втори курс. Но да не бъдем недоволни

. Аз затова се радвам, че някои се съсипаха за този МУ, а аз, слава Богу, успях без този момент. Така съм си запазила силите за нататък.