Дата и час: 01 Апр 2026, 03:57

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 475 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Как се чувствате след предварителния по история? :)
МнениеПубликувано на: 20 Май 2008, 20:35 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ами . . . какво му трябва на един студент - хляб и зрелища :) хаха . Пък и да се развеселя малко предсесийно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Май 2008, 20:53 
От дъжд на вятър

^ Чумата да те тръшне.. непрокопсанико !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Май 2008, 21:33 
Постоянно присъствие
Аватар

bboy_dare написа:
^ Чумата да те тръшне.. непрокопсанико !

Сещам се за по-кратки и звучни обиди, но щом си избрал това - твоя воля :) .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 07:13 
gatekeeper
Аватар

aL` написа:
Ами . . . какво му трябва на един студент - хляб и зрелища :) хаха . Пък и да се развеселя малко предсесийно.

баси...дори и да не знаех преди това, като чета мненията- пак щях да се усетя, че си правист(х

обаче аз недоразбрах- тази година е можело да си избираш между теми? егати.
в смисъл..не че миналата година не ги знаех всичките, които бяха на предварителен, ама..това звучи доста успокояващо. в смисъл...имаш доста по-голям шанс да вържеш по-висока оценка...но пък от друга страна- или знаеш, или не- така че и да имаш 4, когато всички имат 6ци- все тая...

бтв с тоя Аспарух сте ударили егати кьоравото, обаче пък оценките ще са супер високи. което е гадно. миналата година като излезе Крум, жулехме кайзери пред НБУ и много ги псувахме, защото първите три теми всички ги учат, майка му стара. даже си спомням, че се бяхме подготвили емоционално, че ще продължаваме традицията пред НБУ и през семестрите, но...за щастие, традициите вече не са това, което бяха.(х

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 09:21 
От дъжд на вятър
Аватар

Моето мнение е че Аспарух не е толкова лесна тема,в смисъл лесна е че няма много дати и имена,но от друга страна е много коварна с това което трябва и не трябва да влиза в нея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 10:06 
В началото бе словото
Аватар

И аз мисля, че Аспарух е от коварните теми, не най, но достатъчно. Ми като доказателство вижте как не можем да се разберем кое е трябвало да се спомене и кое не. Всеки дочул едно, разбрал второ, казали му трето, пък уж историята е само факти. Е точно тази тема не е точно такава история. Много важно е да се определи основното, да се сепомене важното, а не да се отплескваме в допълнтелни факти. Аз лично писах по тази тема 13 странички голям формат, среден почерк и смятам, че съм споменала каквото трябва. Е, имам някои пропускчета (кои няма) и една грешка, пък за стила на писане - е там зависи дали ще се допадне на професорите!
Успех, дерзайте!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 10:36 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз мисля че и различни неща са ни казали-кое трябва и кое не да се пише в темата.Всичко зависи от това какво проверяващите мислят че трябва да се пише.Аз доколкото разбрах вече почти са приключили с проверката и в петък може и да разберем резултатите най-накрая.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 10:51 
gatekeeper
Аватар

Цитат:
Ми като доказателство вижте как не можем да се разберем кое е трябвало да се спомене и кое не.
ми то ако всички бяхте на едно мнение, то тогава всички щяхте да имате еднакви оценки, ergo изпитът щеше да е безсмислен.

апропо може 1000 души да ти опонират и пак да си прав. така че мнението на кандидатстудентите е най-малко меродавно. не подценявам ничия подготовка- просто всички сте субективни поради естеството на ситуацията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 12:37 
В началото бе словото
Аватар

Ето ви една агитка от оптимисти, която се надявам да ви накара да се усмихнете,защото според мен това е едно от най-истинките и приятни неща които могат да ви се случат,а в повечето случаи дори не осъзнаваме удоволствието от усмивката. Зарежете кофти мислите и нападките...време не остана,идва видьов ден както вече съм казвал 8) :wink: :P :
:P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :) :P :lol: 8) :P :P :shock: 8) :lol: :P :P :) :roll: :) :P :) 8) 8) :roll: :lol: :) :wink: :wink: :D :P :) :lol: 8) 8) :) :roll: :wink: :) 8) :lol: :D :wink: :P :P :roll: :wink: 8) :D :) :D :wink: 8) :P :D :P :wink: 8) :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 17:18 
В началото бе словото

Знаете ли кога ще излезат резултатите от предварителния по история?
Благодаря предварително! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 17:46 
В началото бе словото

сайтът почна да забива...дали това значи,че скоро ще ги качат :roll: ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 17:53 
В началото бе словото

искрено се надявам :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 17:53 
Да живей словото
Аватар

При мен не дава такива симптоми, а и те не ги качват на главния сървър, а на http://forum.uni-sofia.bg/ksk ;) Предполагам, че в петък ще ги имаме, още малко търпение... :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 18:06 
В началото бе словото

да бе, знам къде ги качват, обаче (аз понеже кандидатствам за втора специалност) като кандидатствах с математика, общо взето по-рано от 10 дни излизаха, вярно е, че задачи по-лесно се проверяват, но пък кандидатите с математика са повече...та затова се надявах днес или утре да са готови :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Май 2008, 05:49 
Proud and Noble Man
Аватар

inna написа:
И аз пак се вързах- точно щях да звъня на приятеля ми да ходим до Химическия :roll: Наистина трябва да си болен, за да се занимаваш да лъжеш така хората :|

Къде ви е чувството за хумор? И мен така ме изпързаля един приятел и даже дойде с мен до ХФ за по-голяма достоверност. :lol: :lol: :lol:

И кво? Нищо - отидохме да пием бира и като цяло беше много забавно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 475 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 32  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценките от предварителния изпит по История - коментари

[ Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12 ]

в КСК 2007-08

HoTi

171

20654

06 Юни 2007, 16:44

mrent Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Статистика от предварителния по История от миналата година

в КСК 2009-2010

Flicker

8

1972

31 Май 2008, 17:11

blackout Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Темата по история от предварителния - 13 май 2007?

[ Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15 ]

в КСК 2007-08

elinina

222

23411

31 Май 2007, 23:19

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Резултати от предварителния изпит по история

в КСК 2009-2010

tinglit

2

1947

27 Май 2008, 23:00

nemessis Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. доволни ли сте от резултатите на предварителния по история?

в КСК 2009-2010

poizonkiss

1

739

12 Май 2009, 09:46

Boromir Преглежда последните мнения