Деси написа:
Ако не сте гледали новините на ТВ Европа, хвърлете им поглед,
защото са едни от малкото качествени в нашия роден ефир (според мен).
А "Отпечатъци"... гррррррр. Колеги, нИдейте, моля. Гррр.

Ето ,че се заформя първият епичен спор за "яйцето и кокошката" или по-скоро практик или теорЕтик

, нали така Драга ми, г-це Носферату ( Деси) . Но преди да си поговорим за Мира Баджева , нека погледнем мъъъъничко фактология и биографични данни : Месец след като завършва гимназия, става стажантка във в. “Младеж”, зад гърба си 18-годишен труд като журналистка в пресата ,като тук имената са неимоверно много и все общоизвестни :24-часа , Труд , Сега , Монитор , Егоист да не ги изброявам всички ,за да не ме обвиняват в "тлачене" на темата. Главен редактор на списание преди да навърши 24 , завършва СУ, но в НЕ специалността , в която иска ,заради баща и' (небезизвестният журналист Иван Баджев - Трендафил Акациев ) , макар и да е приета "Журналистика". Носител е на първата награда за публицистика в пресата „Черноризец Храбър”, учредена през 2002 г. от Съюза на издателите в България. Освен това е издател , продуцент, политически наблюдател.
И все пак , не е тео(Е)рЕтик , не е учила журналистика , следователно не е добър професионалист, защото не са я обгрижвали "прашлясали" професори, нито пък творец , защото всички знаем ,че с журналистиката в СУ започва и свършва (еякулира)

,КАКТО музата ,тая ненаситна блудница, ТАКА И светът такъв какъвто го познаваме . Без нея(журналистиката в СУ) нито Дарвин , нито Еволюцията , камоли пък "първичната супа" ( от която сме се "пръкнали" ние) биха се нарекли релевантни и живототворящи (жизненоопределящи) фактори.
Все си мисля ,че дори Светльо Митев (любимецът на Деси ) би замлъкнал за минута и отдал почит, ако се захласне по небитието ( в частност биографични данни на Баджева), пък били те и чисто ПРАКТИЧЕСКИ

.
Но неека не забравяне светото правило : С жена и стена ,се НЕ спори ...

пък били те и от така важния за СЪтворението и просъществуването на ВСЕЛЕНАТА ФЖМК (от където мисля ,че е моята събеседничка Деси) ... Поклон пред светлата му памет и нека Бог и всички прилежащи към него катети, опс светци

, да порАзят ,оня, дръзнал да злослови по адрес на тази национална светиня...

П.С. Когато танцуваш с дявола, приготви се да те настъпват копитца....

P.S.2 Яцето е с близо 860 000 години по-старо от прадедите на всякакви пернати ... Ако не вярвате , питайте динозаврите