Дата и час: 22 Яну 2026, 18:21

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1076 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 72  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: КСК 2009 - Биология
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 15:47 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ше замълча :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 16:03 
В началото бе словото

На коя дата е евентуалния следващ изпит по биология ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 16:17 
В началото бе словото

13.07 ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 17:15 
В началото бе словото

Ще помоля три от момичетата които пишат в темата да направим едно клипче.Избирането ще стане след пращане на снимкови д-ва за дупета,цици и други части от тялото на женския пол.Ще дам клипче,за да видите горе-долу какво имам предвид
http://vbox7.com/play:7cf4bc07
Нека покажем на тези три момичета(не са от България),че българките могат повече с дупетата си.Аз ще заснема клипчето,пък после може и някое друго клипче да заснемем,ако някоя от мадамите се притеснява от камерата,ще изключа камерата след 1-то клипче,а за 2-рото ще чуете подробен разказ от мен-МОМЧЕТО с 3-те момичета ау ау ау... :lol: :lol: :P :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 18:12 
В началото бе словото
Аватар

Леле 2 дни невлизане в тоя форум иии ебахтии мелодрамите :mrgreen: тъкмо се искефих,че няма да има хора,които хранят или нещо такова,а то същото като в друг дето влизам,само че за музика!Успех на всички с оценките:)А ние пък с Молекулка като пък бяхме на курсовете в МУ и напраооо фанахме Бога за Рога и толко прокопсахме,че няма кой да види хахахаха :mrgreen: :mrgreen: Иначе нито 1 клас по никакъв параграф не е за пренебрегване:)Просто тряя се знае материала:)Иначе дам 100% тези,които са ходили на курс в СУ все пак са им казали коя тема какво може да включва,защото имаше некви яки лектори в МУ,които обясняваха с най-големи подробности!
:Молекулкаа незнам дали беше,когато 1 преподава6е Антропогенеза и преди тва още некви теми(1 рус и малък)!Аз го видях тоя пак и лелел изпаднах в паника :mrgreen: :mrgreen: Помниш ли,когато му излезнах от часа :mrgreen: Толкова храна му ударих хахаха

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 18:19 
Пишете, о, братя

Хард, и аз ходих на същите курсове в МУ-София, я се опиши може да се сетя, все пак накрая не бяхме кой знае колко....А помниш ли я тази доц.Трифонова къв беше хит, непрекъснато бръщолевеше простотии, от сорта на как кокошките се оплождат вътрешно :) :) :) или тая Маркова, дето се кефеше кат некой цербер, тя ни беше на Нервна система

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 18:42 
В началото бе словото
Аватар

Хаха еми кво да се описвам :mrgreen: аз бях заедно с още 7 изпращели човека и се сцепвахме през цялото време :mrgreen: е имаше моменти на сериозност де ама и на голям цикъл!Ако ти кажа,че не помня на нито 1 преподавател иметооо хахах!Ама кво да ти кажа :) питай по-конкретно нещо:) Иначе да подчертая за всички,че съм МОМИЧЕ :mrgreen: :mrgreen: хахахахаха

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 20:36 
В началото бе словото
Аватар

костадин :) по повод видеото тази в дясно е най-скована иии има доста лоши задни части(според мен) мадамата в ляво е със стабилните чупки;) но не забравяй техния ген все пак:)ние също сме добри,но са доста по-пластични от нас,пък и булшинството имат уникални тела:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 21:02 
От дъжд на вятър
Аватар

kostadin написа:
Ще помоля три от момичетата които пишат в темата да направим едно клипче.Избирането ще стане след пращане на снимкови д-ва за дупета,цици и други части от тялото на женския пол.Ще дам клипче,за да видите горе-долу какво имам предвид
Нека покажем на тези три момичета(не са от България),че българките могат повече с дупетата си.Аз ще заснема клипчето,пък после може и някое друго клипче да заснемем,ако някоя от мадамите се притеснява от камерата,ще изключа камерата след 1-то клипче,а за 2-рото ще чуете подробен разказ от мен-МОМЧЕТО с 3-те момичета ау ау ау... :lol: :lol: :P :P

О Българките умеят много повече с дупетата си :) Но мисля, че кандидатките трябва да бъдат първо окачествени и след това допуснати до заснемането на филма :lol: :lol: :lol: да не се аби лента и време

Затова предлагам:
Язе/Скалпелчо/ да окачестявам Молекулка
Костадин-Мисс Сиси
Рехабилитатор-Ралка

С останалите кандидатки ще се проведе общ кастинг, журито приема отлежали питиета и тънки мезета под формата на почерпки......

Консорциомо Durex ни спонсорира с 3 кашона предпазни средства :lol: :lol: :lol:

Колешки Вие сте на ход, за място и час за провеждане на това мероприатие :P :P :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 21:13 
В началото бе словото
Аватар

Хммм :) интересно ми е Вие какво бихте ни спретналии хахаха :mrgreen: :mrgreen: имаме нужда и ние от забавление :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 21:22 
Пишете, о, братя

Аз предлагам 5 кашона от DUREX, мое да се окажат ненаситни невестите :) :) :)

Последна промяна Rehabilitator_ на 29 Апр 2009, 22:03, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 21:26 
В началото бе словото
Аватар

scalpelo написа:
kostadin написа:

О Българките умеят много повече с дупетата си :) Но мисля, че кандидатките трябва да бъдат първо окачествени и след това допуснати до заснемането на филма :lol: :lol: :lol: да не се аби лента и време

Затова предлагам:
Язе/Скалпелчо/ да окачестявам Молекулка
Костадин-Мисс Сиси
Рехабилитатор-Ралка

С останалите кандидатки ще се проведе общ кастинг, журито приема отлежали питиета и тънки мезета под формата на почерпки......

Консорциомо Durex ни спонсорира с 3 кашона предпазни средства :lol: :lol: :lol:

Колешки Вие сте на ход, за място и час за провеждане на това мероприатие :P :P :P

абе я не ме включвайте мене никъде.. :)) що ще ме оставят заради вас :? :P :oops: :lol: :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 21:32 
В началото бе словото
Аватар

Аре като обявят резултатите да се видим и на живо да обсъдим темата :) мисля,че ще е мноого по-фън 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 21:36 
В началото бе словото
Аватар

HardStar написа:
Аре като обявят резултатите да се видим и на живо да обсъдим темата :) мисля,че ще е мноого по-фън 8)

Можеееееее :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Апр 2009, 22:05 
Пишете, о, братя

Мале Ралке, дано бе мила, аз ше ти утешавам после нали знаеш..........Ами аре да се съберем, къде ше е сбирката, казувайте..........

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1076 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 72  Следваща