Дата и час: 21 Яну 2026, 17:46

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Преписване '08
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 10:11 
Hate mode
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Pisobella написа:
Искаш да учиш по-задълбочено това,с което кандидатстваш!?!?!?

извинявам се за некомпетентното ми мнение относно кво може да се влезе с литература, аз съм си прост математик и като се кандидатства с математика след това си счупваш гъза от .... математика и разни неща свързани с математиката...
но все пак си get-нала the point за базата - кандидатстваш с език, след това се счупваш да учиш някъв език. ако езиците са ти слаби дори да прпишеш нещо на изпита и да влезеш нещо после ще ти е трудно да научиш нов език.
а относно литературата и психологията.... незнам точно каквъв е учебния процес в психологията, но литературата ти дава една способност като ти кажат "копче" и ти да разтеглиш съчинение-разсъждение-с-литературно-интерпретативни-простотии-тип-есе с обем колкото конституцията, което за в бъдеще ти е полезно в специалности тип пихология (докато за 1 прост математик копчето си е точно копче и няма кво да се обяснява) :)

[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Май 2008, 10:14 
Hate mode
Аватар

radja написа:
щото я си представи, че един такъв, ще го нарека с най-голямо удоволствие "дебил", влезе медицина, вземе, че я завърши след това, при това пак с copy/paste, и накрая ти утепе детето, защото от обща култура си мисли, че като налееш нулева на каквато и да е кръвна група- всичко е наред. е да, ама не е.и после хич няма да ти е гот. ама той по-лекар няма да стане.

абе аз имам една приятелка стоматология... момичето се радва в момента, че влиза в сесия, защото там са устни препитвания всеки час и дефакто няма как този дебил да си завърши образованието с копи/пейст

[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Май 2008, 15:12 
В началото бе словото
Аватар

Твърде рисковано е това преписване ... Аз когато кандидатствах .... в стаята ,която бях .. квесторите бяха доста строги .. накараха момичетата с по-дълги коси да си ги вържат... и за малко да анулират работите на две момчета ,които си приказваха :D постоянно обикаляха стаята..и дебнеха някой да се издъни.. Аз си прегледах плана в тоалетните :) Признавам си ! :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5