lLady_MooN_RaiN написа:
А след това, борбата да е за оцеляване вътре в университета.
Абе аз на български ли говоря или на таджикистански? Ей гледай.
По дяволите да вървят разни келемета. Вече 6-та сесия и ми дойде до козирката.
Никога не мрънкам, как са ме оценили. Ама от събота замрънках. Относително погледнато не заслужавах толко тогава.
Днес доц. Тонов влиза на изпита по методика да види бъдещия матр'ял и "мммм... 39 човека все млади хора" И хубавото свършва с това. Асистентката хвана двама за назидание на другите. Какво ти назидание? Сигурно яко се кефили, че не са набарали тех. Наглостта няма граници.

Единственото успокоение, ако може да има успокоение е, че няма да стават учители. Не пожелавам нищо зло на никой, ама предполагам, че има други места, където със шмекери ще им минат номерцата. Ама някои от тях може. Както каза веднъж доц. Енева - "една колежка ме убеждаваше, че няма да стане учител, за да й дам изпита, аз й казах да не става, септември я видях на първите редици на стачката!"
Аре поне в образованието да няма шмекери. Трябваше да изгони 30 човека, че да знаем 9-мата, че сме на изпит. То на селския пазар няма такива измами. Най-много да те ударят в кантара и толкова!
Асистентката се възмути - "За пъдар не ми плащат."
По-добре пъдар да бъдеш, защото ще знаеш, че се занимаваш с животни. А тука са некви биологични единици
Деееби. Така и така СУ се крепи заради известен процент от "колектива", разбира се доста по-малката част. Че защо са всичките тогава? Ей тъй на. За бройка? Да е голям?
Аре. Аз завърших. Почти нищо не ми остана. 2 изпита от тая сесия и 2 изпита другата година. Ама мисля след мен, какво ще е.
п.п. И аз съм си виновен. Направих им домашните за две водки.