от тия агенции файда няма .. ама никаква .. но и оттърване няма

.. разни хора без работа които само гледат как да измъкнат някой лев от хора на зор
http://zapadimoti.com/?page=5услугите на тия съм ползвал 2 пъти едни от най големите са .. и двата не ми намериха нищо .. даже доста се дъниха /пращаха ме по разни места които по принцип не отговаряха на изискванията ми / само дето това го разбираш едва като отидеш на адреса .. при тях + ът беше че отиваш казваш какво търсиш и ~ колко си склонен да даваш за наем и ти вземат 1/2 от тази сума .. подписвате някакво договорче и ако не ти намерят нищо подходящо ти връщат парите .. те ти звънят за да ти предлагат
но като цяло съм против агенциите и за мене са си чиста проба тумори
та нещата стоят долу горе така
отваряш имот бг / пращаш си смс че иначе не става / правиш си сърча и започваш да звъниш на всяка обява която ти допадне .. гледаш със снимки .. тия без снимки обикновено са толкова зле че ги е срам да ги покажат
трябва да имаш идея какво търсиш и колко пари би дала за него
и питаш всичко каквото те интересува по тел .. обикновено отсреща стои някаква лекла която даже не е ходила да го види и знае за апа точно толкова колкото и ти та започват едни трябва да говоря със собственика аа уу но питай .. те общо взето ще искат да ти пробутат каквото имат ако мине мине .. примерно на нас ни трябваше 3 стаен с 3 отделни /непреходни/ стаи и отделна кухня те тъпаците си записват 3стаен и толкова .. после зъвнят да предлагат я хола е с бокс я стаите са преходни или пробват да лъжат .. абе то не е точно такъв какъвто търсите ама е много хубав ще ви хареса
някоя агенция може да те "върже" че ще ти търсят .. примерно казват ами тя тая точно днес я заеха но кажете си тел и какво търсите ако излезе нещо ще ви се обадим .. даваш си тел и изискванията но не се надяваш .. някои се обаждат други не но повечето не искат да се ангажират с договор или нещо такова печелят от огледи /за да ти покажат ап ти искат 5лв /
с ходенията по огледи ще започнеш да "трупаш опит" така да се каже ще се усещаш какво да питаш и за какво иде реч в зависимост от това какво ти отговрят .. всички обяви са мега яки с отлична локация и бла бла .. общо взето търсиш такива които са "след основен ремонт" .. другите са коптори .. на какви места съм ходил не е истина

.. собствениците може да ти приказват разни неща като ние тука ще направим ремонт това ще го оправим как ще го направят да ти е както искаш аа уу .. глупости .. такива собственици не ти трябват те ако искаха щяха да си оправят кочината преди да я пускат
отдели си доста време за търсене примерно месец .. ако искаш нещо за 1 седмица да намериш .. няма да стане .. няма да имаш проблем с намирането на каквото и да е колкото да има къде да спиш временно но тия хубавите и нее супер скъпи се намират трудно
долу горе това .. не се надявай на агенции в имота офертите са много повече от колкото може някоя агенция да ти предложи