Леле... каква дискусия се е разразила тук за нашия блок. Докато изчета всичко ме заболя главата. Първо да честитя на всички първокурсници с късмета, който са изкарали с 51блок. Видях, че се чудите и маете за ел. уреди - всякакви нагревателни уреди от рода на печки, котлони, скари са забранени и най-много да си изкарате предупреждение за изгонване от домакинката при евентуална проверка, ако не сте ги скрили добре.

За микровълнова на мен не ми прави проблем, така че такава може да си донесете.

А и не виждам нужда от котлони, след като се очаква октомври да изберем домсъвет и след това да се отворят кухните, пералните и читалните. За вкарване на гости в блока по принцип не е проблем, записвайте ги при портиерите.. почти всички са точни и няма да ви се правят... А видях, че една колежка още отсега се е притеснила за Анализ 1.. абе поживей си два-три месеца, пък тогава почвай да се притесняваш.. а и в блока сме доста стари кучета от ФМИ.. за едно кафе и покана за някой и друг купон.. все ще ти обясним задачите

ааа.. да... за купоните.. вярно е, че по правилник ако правите купон трябва да се обадите на домакинката и да пуснете молба, но моя съвет е да не го правите. Дори и да подадете молба пак сте длъжни да прекратите купона в полунощ, а с тази молба само се задължавате да носите отговорност за всякакви щети, причинени по етажа през нощта, а и 100% портиерката ще дойде да ви мрънка з акупона. Така че купоните си ги правите без предупреждение... лично мой съвет