Дата и час: 16 Яну 2026, 11:09

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ПУСКАНЕ НА ОБЯВИ ЗА КВАРТИРИ - ПРОЧЕТИ
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2010, 14:33 
мохикана
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Колеги,

не случайно има СПЕЦИАЛНА ТЕМА за целта. Повечето хора я използват. Нека пускаме всички обяви на едно място, за да може да се намерят най-бързо. Ако се пуска отделна тема за всяка обява, форумът ще се задръсти от такива обяви и ще ви е още по-трудно да ги намирате, да не говорим че и останалите теми се разбъркват и става пълна каша.

В тази връзка, всички пуснати теми за обяви за квартири се преместват като мнения в съответната тема. Гарантирам, че нито една обява няма да бъде директно изтрита, с изключение на явни измами. Ако на някой темата му изчезне, първо да я потърси в общата тема и тогава да се жалва, че сме я изтрили.

За допълнително улесняване на комуникацията, държим всички обяви да съдържат контакти за обратна връзка. Отговорите на обявите да стават посредством тези контакти, а не да се разчита само на лични съобщения.

Ако липсва интерес към вашата обява, можете да я пуснете отново след няколко дни, но НЕ КАТО НОВА ТЕМА.

Моля колегите, чиито обяви са веднъж преместени, да не ме карат отново да им местя съобщения, като пускат нови теми.
Не съм брокер и не работя в бранша, така че не мога да оказвам съдействие за намиране на квартири, освен с поддържането на обявите в този форум.
Обърнете внимание, че цитираните от мен обяви в темата са на други хора. Не ми пишете ЛС относно самите обяви, защото няма как да ви дам повече информация.

Поздрави и успех на всички в търсенето и предлагането на квартири.
Коментари - на ЛС

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1 мнение ]