Човек, не е от сийдърите. Нарочно спирам всички торенти освен един, който ме дразни колко бавно се тегли, и скоростта на тегленето му се покачва. Пускам отново останалите торенти и скоростта му пада до първоначалната си стойност. Спирам останалите торенти - покачва се, пускам ги отново, пак спада. А като ги пусна всички общата скороста на сваляне е в рамките на 100-150, много по-малко от обещаната ми горница - 512. И тъй как за 4 месеца не улучих един торент дето име хипер бърза връзка, а тегля някакви популярни неща - Изгубени, Бягство от затвора, някакви нови филми. Е един път не съм видял да тегля общо с 512 кб, най-много 350, 400 рядко. Не знам може и да е от торент клиента ми, ама не ми се вярва.
Не е лесно обяснима бавната скорост. Те си пишат на обявата в блока за скороста, че е 4096 кбита в секунда, тоест 512 кб в секунда. Обаче за тези пари други фирми предлагат с пъти по-добри услуги, и там е въпросът че на нас не ни е разрешено да се вържем за тях, заради глупавата бюрокрация в СБО. Аз нямаше да критикувам Атлантис, ако можех да се вържа към Мегалан, направо щях да се вържа. Ама ми казват - не става. Защо? питам аз. Защото Атлантис са доставчика за 18 блок и са сключили договор. Обаче за мен това е дискриминация, защото аз съм студент от СУ като всички останали, плащам същите пари за същите мизерни стаи в които всички живеем в СГрад. Обаче хората от 42 например, могат да се вързват към Мегалан и други там фирми, обаче аз не мога. За мен няма алтернативи, макар че имам същия статут.
Стига съм писал.