Дата и час: 19 Яну 2026, 10:37

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Проверки по стаите за инвентар...
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2007, 18:51 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Оплакаха ми се преди малко, че имало проверки по стаите за инвентар - телевизори, хладилници, печки, компютри и т.н. Някой да има повече информация с каква цел се прави това? И въобще легитимират ли се някак лицата, които извършват описа?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2007, 20:04 
Легендарен флуудър
Аватар

Днес са минали докато съквартиранта е спал. Чукнал е чичкото няколко пъти, съквартиранта го е мързяло да стане да отвори и накрая онзи си е отключил. Отворил е банята, хвърлил е едно око, погледнал е стаята без да влиза и си е тръгнал. :D :shock:

До тези от 51ви блок: Защо днес цял ден портиерката пита всеки в коя стая е? :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2007, 20:06 
От дъжд на вятър
Аватар

Декларациите за местожителство :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Проверки по стаите за инвентар...
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2007, 15:28 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Абе тея муньовци продължават да кефят.
Могат ли да влезат докато съм в банята, да ми измерят оная работа и да ми я опишат в описа. Щом са тръгнали за хладилници, печки, ами да мерят и гръдни обиколки и тн.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2007, 18:48 
Легендарен флуудър

Ако ставаше дума за гръдните обиколки, щеше и ти да се намесиш... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2007, 22:36 
Постоянно присъствие
Аватар

Даа в 50А преди седмица-две също минаха на проверка.
Та спим си дружно със съквартирантите (това към 11часа някъде), обаче по едно време се събуждам- някакво раздвижване из стаята.
- "Някой спи, а".
Гледам една леличка стои на вратата и брои столовете, масите и пр. ( казвам си на ум "к`во пък прави тая тука" - " я чезни ма" добавя ума ми). Момчетата ми разясняват, че това е Геновева( Геновева, Геновева. "Домакинката". Аааа тази Геновева. Всъщност мислех си за "Многострадална Геновева". Както и да е.)
От тогава се чувствам малко несигурен. Ами, тя жената чукала, чукала и никой като не й отворил си отключила сама и хоп, в стаята. Че и вика "Някой спи, а" ( а някой влиза без позволение, а?)
След няколко дена дойдоха да пръскат за хлEбарки. За щастие този път не нахълтаха в стаята. За сметка на това вратата изяде няколко здрави тупаника. Отваряме ние- чува се едно бързо - "Пръскаме за хлEбарки". След това някакъв човечец с пръскачка на гръб се развилня в банята, коридорчето и стаята и си излезе така бързо, както беше казал "Пръскаме за хлEбарки". Голяма ловкост, голямо нещо. Мисля, че е бил барета. Много бърз беше !!!
ХлEбарки. . . още си имаме. За сметка на това вече седмица и нещо обувките ми миришат много приятно. Следващия път ще помоля баретата да ми отсипе в едно шишенце от онова нещо, с което пръскаха.

Последна промяна aL` на 18 Дек 2007, 00:51, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2007, 23:35 
В началото бе словото
Аватар

aL` написа:
...За сметка на това вече седмица и нещо обувките ми миришат много приятно. Следващия път ще помоля баретата да ми отсипе в едно шишенце от онова нещо, с което пръскаха.

Че как мирише? Можеш ли да опишеш миризмата, че да знам дали са идвали тихомълком да пръцкат, опа... да пръскат в стаята ми без моето дознание? :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2007, 01:11 
Постоянно присъствие
Аватар

Ами мирише като онези сапунчета Aroma Aqua, ако ги знаеш :). Доста свежо. Аз това и се замислих. Как мислят да прогонят гадините с тази приятна миризма, при положение, че и Райд-а не помага (освен разбира се при директно "третиране").

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2007, 02:24 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
За хлЕбарки има едно бяло прахче,няква отрова - много е ефективно! Та като го наръсиш на входа на вратата и на разни други места изпукват. Знам и разни вълшебни методи за мравки!

п.п. сега разбирам защо е хлЕбарки... аз си викам "кво е тва ударение,некав лаф ли ще да е?" пък то...цензурира думата хахахах

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2007, 00:02 
В началото бе словото
Аватар

Pisobella написа:
...
п.п. сега разбирам защо е хлЕбарки... аз си викам "кво е тва ударение,некав лаф ли ще да е?" пък то...цензурира думата хахахах

Хахахха... аз пък преди не виждах напълно изписана цялата дума и се чудех защо :) (с многоточие... сякаш е нецензурна дума :lol:) И аз сега разбрах защо е така :lol: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2007, 05:13 
Outta Time
Аватар

aL` написа:
Даа в 50А преди седмица-две също минаха на проверка.
Та спим си дружно със съквартирантите (това към 11часа някъде), обаче по едно време се събуждам- някакво раздвижване из стаята.
- "Някой спи, а".
Гледам една леличка стои на вратата и брои столовете, масите и пр. ( казвам си на ум "к`во пък прави тая тука" - " я чезни ма" добавя ума ми). Момчетата ми разясняват, че това е Геновева( Геновева, Геновева. "Домакинката". Аааа тази Геновева. Всъщност мислех си за "Многострадална Геновева". Както и да е.)
От тогава се чувствам малко несигурен. Ами, тя жената чукала, чукала и никой като не й отворил си отключила сама и хоп, в стаята. Че и вика "Някой спи, а" ( а някой влиза без позволение, а?)
След няколко дена дойдоха да пръскат за хлEбарки. За щастие този път не нахълтаха в стаята. За сметка на това вратата изяде няколко здрави тупаника. Отваряме ние- чува се едно бързо - "Пръскаме за хлEбарки". След това някакъв човечец с пръскачка на гръб се развилня в банята, коридорчето и стаята и си излезе така бързо, както беше казал "Пръскаме за хлEбарки". Голяма ловкост, голямо нещо. Мисля, че е бил барета. Много бърз беше !!!
ХлEбарки. . . още си имаме. За сметка на това вече седмица и нещо обувките ми миришат много приятно. Следващия път ще помоля баретата да ми отсипе в едно шишенце от онова нещо, с което пръскаха.

то, той сто на сто не е пръскал, че да не се хаби материал

а само е имитирал и си е припявал - пръс-пръс-пръс

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]