Лелеееее, каква вихрена, страстна, мноооооо луда седмица се задава.
След съботно-неделните подгрявки заедно със същинския купон в Плаза (няма нужда да казвам, кой ще е госта, разбира се Теди) в понеделник трябва да си занеса всичките си части от тялото в НПМГ, за да се изявя, но не в някой танц или поемане на повече от нормалното количество питие, а изнасяне на урок по Информатика пред 9ж клас.

Просто отдавна си избрах темата (Двоична логика) и се случи този понеделник да е моето участие. Аз съм мъж, винаги си държа на думата, така че връщане назад няма. След дискотеката - директно в НПМГ отпрашвам за урока.
Но това не е всичко. Като ще е страстна седмицата, такава да е. Днес си избрах следващия четвъртък да изнеса урока по математика в 10-то СОУ пред 10-ти А клас. Учителката пита - някой смел да има? Разбира се, на такъв въпрос аз се изтъпанчвам винаги отпред

Лудо. Предната вечер пък ще бъда в Най-Клуб за участието на Ивена. И наистина да е мнооооо лудо, ако двата ми урока минат както само аз си мога и знам, поливам всичкото в четвъртък вечер - Дай Дай и Ерик.
Няма какво да се желае повече по програмата. Абсолютен маратон

Остава само да я осъществя на практика. Урокът по Информатика си го разработих, учителката им много ми го хареса, но изненади ще има в самия ден. Аз обичам много LIVE импровизацията. До утре трябва да си разработя и урока по Математика, за да съм пушка и да ми остане само консумацията.
п.п. а колкото до метълчетата - не изглеждат "проблемни" деца. А този лаф адски ме дразни. Какво означава "проблемен" ученик? Май май учителите имат проблеми с децата и им лепват това нарицание.
Със всеки път си изграждам по-добри представи, конкретно за 10А говоря, защото ме касаят пряко. Ще трябва да разтягаме локуми 45 минути на математическа тема, а именно - "Коренуване". Няма как да скрия, че момичетата са по-умни. От момчетата тук-таме некви проблясъци, но момичетата са много прилежни ученички, даже искат домашно за следващия път
Замислям супер мега грандиозен урок. Ще си кажете - а, па какво - едно шибано коренуване. Да, ама аз ще го раздвижа. От едно се притеснявам - като ме видят издокаран, да не ми задат въпроса, какво съм правил снощи, че ако се отплесна да разказвам, ще забравя че трябва И за математика да говоря