Аве хора... стига простотии
Защо трябва да има заверки, за да не се работи?
Значи аз не работя и от началото на годината чат-пат ходех на лекции/упражения, но снощи премислих и цялата идна седмица ще се подготвям психически за 8-ми, както и за награждаването на абсолвентите випуск 2009-та в петък.
Защо няма да ходя до ФМИ?
Отговор: Защото съм пич.
Но не защото решавам да се правя на празна надувка, а защото си имам достойнство.

Да оставим на страна идиотските планове, програми правила, измислени от гениалните преподаватели, които никога не са под действие на алкохол, когато трябва да бъдат трезви и са ни гордостта... та визираните правила ме запратиха в първи клас.
ОК. Няма лошо. Повторението е майка на знанието, е казал народЪТ!
Но!
Времето е пари

Когато е измислена поговорката света не е бил комерсиализиран.
Решавам да си задам въпроси, които ме интересуват в пряка връзка с казаното, но не... губели сме времето на другите, щото те тия неща не били ясни за другите. Е, тогава каква ми е ползата от лекцията? За какво трябва да вися? Ползи има, когато научаваш нещо ново благодарение на преподавателските умения на обучаващия.
А най-крещящата кретения е, да дават курсове на фирмаджии, да си фалят фирмата, продукта и никаква полза за обучаемите на мегдана (освен че в залата, направена с техни пари, върви Фарм вила). Просто това е уникално престъпление - гавра с личното време на толкова хора!
И какво? Трябва да ме задължават да ходя да слушам, как IBM били номер едно в криптиранията, а другите били мишоци...
Няма да стане. Мина комунизъма, когато БКП беше вся и всьо и се насаждаше това.
Чудно ми е, защо зайците ходят, когато идиотията "Използване на ИС" е първи час. Фарм вил-а и вкъщи могат да си го цъкат.
Аз отидох да видя двамата набедени преподавателя и вече нема им стъпя на пародията на часа.
Помня един преподавател каза:
Аз нямам нищо против отсъствията. Подкрепям цененето на личното време. Който смята, че ги знае нещата, да не идва. Лошото е, когато в общия случай на отсъстващите, това не е така.