Дата и час: 19 Яну 2026, 07:41

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007, 22:05 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
begemot_ написа:
бе аз съм 4та година и продължавам да нямам представа въобще какво е това и за какво служи и служи ли въобще за нещо

И аз за 10 години не разбрах с какво точно се занимават, освен да се плюнчат чат-пат по форуми и седенки.
Едно време в тоя съвет бяха разделени по политически признак, младежката организация на БСП саботираше предложенията на ВМРО и СДС и обратно разбира се, изобщо парламентът в умален мащаб. Отвращавам се като си спомня.
Имах и един познат, който беше станал член, само за да си пише актив в автобиографията за кандидатстване в американски университет. Е, как да ги уважаваш.
Според мен тая комсомолска организация трябва да се закрие, защото и без друго не върши никаква работа. Да драпат за политическа кариера, власт и самочувствие някъде другаде.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2