Methuselah написа:
ахахахахахх да бе, прав си. Щом даже и влизането ми във ФМИ оспорваш

Много си сладък, seriously
К'во по-логично, наистина, от т'ва зрял (биологично) мъж да седи и да хленчи за няк'ви суми в разни форуми. Вместо да седне, да прочете някоя книга, да започне свястна работа... Не ходи на лекции, няма успех, а иска пари от университета. Да докаже, че ги заслужава, нагъл комуняга. (не визирам FMI)
Ти може да не го визираш, но той пък няма друга работа тази нощ и понеже не обича да чете мисли да ти отговори

Кой ял ял, кой пил пил, стипендиите ги раздадоха. Но пък лафа си върви. За стипендия не видях някой да хленчи! Но пък видях някой хора които не са съгласни с липсата и, което не бих определил като хленчене! Ти не знам защо така го определяш и не помня да си се обосновал. Освен това не видях нито един смислен аргумент нито от теб, нито от който и да било друг, с който ти да ме убедиш че "социално слабите" нямат право на стипендия, а те в момента нямат право! И понеже не визираш мен, но пък пропускаш неудобните въпроси, аз ще си позволя да се повторя и пак да попитам, смяташ ли че това момиче не заслужава стипендия?
viewtopic.php?p=561351&f=45#p561351По моя критерий не е необходимо да доказва за да получи за първия семестър, необходимо е да докаже за втория и всеки следващ. По твоя обаче трябва да докаже. Ми добре, доказала е, но стипендия няма... Справедливо ли е това според теб? Така и не ми отговори на този въпрос!