Дата и час: 21 Яну 2026, 22:05

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2006, 20:44 
мъ, то било мноо красиво, бе
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Joker написа:
:wink: какво според Данте пишело над вратата на Ада? Последна надежда... Като я оставите, почвате да учите по Българска история... Част Първа, част Втора, част Трета, част Четвърта, Част Пета... и така докато можете да броите... Едно тракийско племе според Псевдоаристотел можело да брои само до четири.... Горките, никога няма да завърат нищо в ИФ!

Много е прав колегата за Катедра История на България - събрани са почти всички злодеи там!
Но не се плашете - ако не сега,винаги има и втори тираж - септември!
Наистина ви пожелавам разочаровенията от ИФ и това,което се преподава и научава, да са сведени до минимум!
Ей,пак ви казвам - учите,ама не забравяйте и купона!
А на колегата - Joker,бравос , че си минал тази сесия - наистина е една от най-трудните! Айде и някой ден да почерпиш!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2006, 20:44 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
:lol: Тук стигна до класиката в студентския жанр, защото сигурно също си класик. Питали един студент за изпит по Българска история - дали се взима или ти го дават. След няколко опита в цитираните по-горе кабинети, разбрал - взима се, ако ти го дадат!
Ама те не дават! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2006, 20:47 
Легендарен флуудър

:cry: След втория тираж има трети, четвърти и т.н. Аз лично познавам хора, явявали се 7 пъти на Нова българска...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2006, 20:54 
Дивото зове
Аватар

koppakabbana написа:
Joker написа:
:wink: какво според Данте пишело над вратата на Ада? Последна надежда... Като я оставите, почвате да учите по Българска история... Част Първа, част Втора, част Трета, част Четвърта, Част Пета... и така докато можете да броите... Едно тракийско племе според Псевдоаристотел можело да брои само до четири.... Горките, никога няма да завърат нищо в ИФ!

Много е прав колегата за Катедра История на България - събрани са почти всички злодеи там!
Но не се плашете - ако не сега,винаги има и втори тираж - септември!
Наистина ви пожелавам разочаровенията от ИФ и това,което се преподава и научава, да са сведени до минимум!
Ей,пак ви казвам - учите,ама не забравяйте и купона!
А на колегата - Joker,бравос , че си минал тази сесия - наистина е една от най-трудните! Айде и някой ден да почерпиш!

Ще ги разбием! :) Всички във всяко отоношение! :lol: Много сме надъхани за всичко - учене, купони и т.н! :) Но да успокоя Жокер, който предполагам ще репликира :lol: - стъпила съм здраво на земята, лично аз, и съм готова и на всякакви разочарования! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2006, 20:55 
Легендарен флуудър

Еми то и аз да съм някое светило и в Университета 80 процента да са някви селяндури събрани от кол и въже,които ходят със скъсани дънки,джапанки и потници и аз не бих ги пускал да си взимат изпитите.В момента в СУ поне мъжката част са там не за да учат,а да не ходят войници.Нещо ,което е супер глупаво !!!СУ е за да се учи наука,не да си вееш органа на педя под пъпа.Същото е и за момичетата.Повечето от половината са некви мърли и курви.които се чудят с кой и как да се...Е пак казвам - и аз да съм преподавател няма да пускам наред !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 04:45 
От дъжд на вятър
Аватар

THE_PARASITE написа:
Еми то и аз да съм някое светило и в Университета 80 процента да са някви селяндури събрани от кол и въже,които ходят със скъсани дънки,джапанки и потници и аз не бих ги пускал да си взимат изпитите.В момента в СУ поне мъжката част са там не за да учат,а да не ходят войници.Нещо ,което е супер глупаво !!!СУ е за да се учи наука,не да си вееш органа на педя под пъпа.Същото е и за момичетата.Повечето от половината са некви мърли и курви.които се чудят с кой и как да се...Е пак казвам - и аз да съм преподавател няма да пускам наред !

Ехеее, много си краен. Не съм съгласен нито за войниците, нито за курвите... напротив.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: za novata specialnost
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 09:25 
В началото бе словото

abe hora vie mai-mai ste ludi!! Tazi vasha specialnoste palen boklyk, dori ot rakovodstvoto ne q haresvat i ne sa mn sigyrni dali si zaslyjava da q ima!! :!: Feichka chetoh, che si ot nqkakvo stranno daskalo deto vlizate s privilegii, ne te li e sram da si go priznaesh???
Kato cqlo shte ostanete s prast v ysta zaradi tazi vasha "neveroqtna" specialnost i tova, koeto vi chaka ne e hybavo!! :diabloanifire:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: za novata specialnost
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 10:46 
Дивото зове
Аватар

bittersweet написа:
abe hora vie mai-mai ste ludi!! Tazi vasha specialnoste palen boklyk, dori ot rakovodstvoto ne q haresvat i ne sa mn sigyrni dali si zaslyjava da q ima!! :!: Feichka chetoh, che si ot nqkakvo stranno daskalo deto vlizate s privilegii, ne te li e sram da si go priznaesh???
Kato cqlo shte ostanete s prast v ysta zaradi tazi vasha "neveroqtna" specialnost i tova, koeto vi chaka ne e hybavo!! :diabloanifire:

Е, такива като тебе най-ме дразнят! Регистрираш се и още от първия си пост започваш да се заяждаш! И то не на нормален български език! Относно специалността - не искам да говоря от името и на колегите ми, но всички които сме решилида го учим това е по свое собствено желание. Лично аз съм готова да приема и положителните, и отрицателните черти на тази специалност! По-добре да уча това, да знам защо го уча, а не да се забия МО (нищо против) и да се чудя какво правя там!!!
А отнсно това - не ме е ли е срам да си призная, че влизам с "привилегии" - не не е ме срам! Най-малкото, защото не влизам толкова с привилегии, както всички си го мислят! А и аз не афиширам с това, дълго време не казвах как съм влязла, не защото ме е срам, а защото не ми се разправя с такива като тебе! Не ме е срам! Ако искаш сто пъти мога да ти го повторя и на ЛС да ти го пратя още 100! Не съм сигурна, че ако си от това "странно" даскало и трябва да пишеш дипломна работа и да я защитиш пред преподаватели от СУ, ще успееш! Тази дипломна работа си тежи на място, малко или много! Кой каквото иска да ми говори! И още нещо - да беше постоял малко в това "странно" училище (Национална гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ") малко възпитание да получиш!Виждам, че ти липсва....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 11:28 
Легендарен флуудър

Паразитче,
ако продължаваш да мислиш така и когато завършваш ИФ, значи ще ставаш и за преподавател там. Само че ще ставаш повече за "вълчата бърлога" - И-я на Б-я! Там винаги е било доста страшно и тежко, но пък истинската история се изселдва и пише там! Все пак и България е на Балканите, нали? Другите от няколко книжки пишат друга книжка, а тези змейове ходят по архиви, библиотеки и знаят доста повече по дисциплината си и отколкото в най-яките западни унита. Лошото само е че искат много-много. Ако им влезеш в ритъма, нямаш проблеми, ама трудно им се влиза...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 11:35 
Дивото зове
Аватар

Колеги, вижте това - http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/open06.html
И това - http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/UplanMS.pdf :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 12:45 
Легендарен флуудър

Joker написа:
Паразитче,
ако продължаваш да мислиш така и когато завършваш ИФ, значи ще ставаш и за преподавател там. Само че ще ставаш повече за "вълчата бърлога" - И-я на Б-я! Там винаги е било доста страшно и тежко, но пък истинската история се изселдва и пише там! Все пак и България е на Балканите, нали? Другите от няколко книжки пишат друга книжка, а тези змейове ходят по архиви, библиотеки и знаят доста повече по дисциплината си и отколкото в най-яките западни унита. Лошото само е че искат много-много. Ако им влезеш в ритъма, нямаш проблеми, ама трудно им се влиза...

Има една приказка,че който не иска търси причините в другите,а който иска търси начини,за да постигне целите си.Оставям те да си помислиш над това,Joker !

Искам да взема мнение относно казуса на на feichka(доколкото разбрах тя е колежка и идва от Гимназията за древни езици и култури).Смея да твърдя,че училището за древни езици и култура е единственото в София с хуманитарна насоченост,в което наистина ги скъсват от учене.Познавам няколко човека оттам и имам идея за какво става въпрос.Колкото до самата специалност,не мога да кажа нищо тъй като още не сме почнали.Обаче каквото и да стане аз сам съм избрал да уча това и едва ли имам нужда да ми се разправя колко е лоша специалността.Хората,с които се запознах са готини и стъпката вече е направена.Нямам нищо против да бъда съжаляван от хора като теб bittersweet.Всичко хубаво от мен и дано не те съжаляват както ти нас !

Последна промяна THE_PARASITE на 27 Сеп 2006, 16:29, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 13:11 
Легендарен флуудър

Предлагам да изместим срещата в 11 и половина.Съгласни ли сте ???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 15:36 
Живее, за да пише
Аватар

За мен няма проблем да е тогава срещата.На същото място,нали?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 16:29 
Легендарен флуудър

Elektra написа:
За мен няма проблем да е тогава срещата.На същото място,нали?

Да

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2006, 17:01 
мъ, то било мноо красиво, бе
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Joker написа:
:cry: След втория тираж има трети, четвърти и т.н. Аз лично познавам хора, явявали се 7 пъти на Нова българска...

7 пъти :shock: :shock: :shock: - при проф. Гоцев или при Колев?
За 3 - 4 пъти - да ,ама 7???????

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2011-2012

в КСК 2011-2012

countryman

1

464

02 Авг 2011, 10:22

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. За специалността Минало и съвремие на Югоизточна Европа

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2007-08

Kandidatstva6t

51

5454

22 Дек 2006, 16:29

melestorm Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. [КСК 2012] Минало и съвремие на Югоизточна Европа

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2012-2013

pavlov

16

2220

19 Авг 2012, 18:59

O|OeHukc Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. МИНАЛО И СЪВРЕМИЕ НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

ARTemIda

28