Само дето тогава поне при наградите беше нормално положението, не от 700 кандидати и 700 квоти пари да вземат 300

Питам се и нещо друго...тия от МОМН защо аджеба си даваха зора да правят оназ класация на университетите, като сега не се ползва...защо примерно и тя не се включи в разпределението на квотите?
Убеден съм, че има доста по-добри схеми, и че тазгодишната е една от най-измислените и нереални.
По тяхната логика дайте да има и разпределение по курсове...че инак пак не е честно! Щото в 1ви курс е по-трудно...
И да, може тея пари да са като бонуси, но това не означава, че трябва да седиш и да си траеш, когато се гаврят с теб! Ми по тази логика дайте изобщо да не ги дават. И да, заслужили сме си ги...с това, че 4 години ми вдигаха таксите и плащах безумните пари, а качеството е същото, че и по-зле спрямо предходните 10 години например. Защо да не ги взема тия пари и да си покрия част от разходите в уни-то?
С интерес ще погледна какво ще стане 2013 година...и какво ще се случи с нераздадените пари. А оня, олито от фейсбук - аре стига му правили четки... такъв въздухар трудно се среща. Борел се за нашите интереси - ХА. Осъзнайте се бре, седи там и кат малките деца се заяжда наляво и надясно и чат пат се появи някой да му прави четки и става сапунката...
@niai - Разбира се, че предният вариант е по-обективен...защото няма чак такова разделение. Като има разделение то да е по някакви обективни критерии, а не според броя учащи! Като искат разделение да използват тъпата си система за оценки на университетите + да я допълнят с оценка на специалностите. Тва с бройката е мега смешно!