CellarDoor написа:
Ураган от Кирки написа:
Преди 1 час бях пред ректората, 280 беше спрял там.
навик.. =)
На сайта на ЦГМ има съобщение, обаче!!!! Някой да е видял дата от която да влиза в сила промяната на маршрута на 280?
Това "решение" за промяна на маршрута е качено напълно непрофесионално и само да рзлайва кучетата. ЦГМ имат много да се учат, докато станат сериозна институция. За съжаление. Иначе във форума им, някой си "марто" спекулира със "средата на ноември" но аз не бих взимала подобни думи за чиста монета. Така че, до второ нареждане, всичко е по старому

CellarDoor написа:
а някой знае ли дали ремонта до фантастико е приключил вече?

Поради забавяне в ремонтните дейности, маршрутите на 94 и 280 продължават по променения си обиколен маршрут до 30-ти септември. Според мен да се тълкува като - на първи се възстановява маршрута през фантастико.
едит: Във форума на ЦГМ все пак ми отговори,поне някой,който стои зад титлата "Администратор", без естествено да се представи къв е и за какво се бори, както и да е, ето го отговора, който получих:
sumc_admin написа:
Комисията в Столична община , която е разглеждала и приела частично предложените от Центъра за градска мобилност ЕООД промени на маршути, се е състояла от работна група, която ще изготви доклад. Този доклад ще бъде предложен за обсъждане и приемане от Столичния общински съвет. Тогава ще бъде и взето решение, от кога ще влязат в сила тези промени. Поради това Центъра за градска мобилност ЕООД не може да се ангажира с отговор на вашето питане за срока.
Това значи, че тепърва се задейства механизЪма по приемане на това "решение". Може да им отнеме два часа, може да им отнеме два месеца, но определено не е решено все още

Поне аз така го разбирам. Моля някой от СУ или ПА, който има повече опит с работа с подобни изкази да се изкаже