Дата и час: 20 Яну 2026, 06:53

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2006, 22:07 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Благодаря за инфото.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 13:19 
От дъжд на вятър
Аватар

добре върви за сега всичко... упражненията по стилистика са ужас...(въпросните скобички транскрипции и т.н.) имам чувството че не съм учил български до сега...има някой големи глупости като например да ни натикат трите специалности в една стая и меко казано да не може да се диша но... трябва да се съобразяваме с програмата ..поне ме огря за обшежитията и нема да съм на квартира :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 17:27 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Ааа, това ли било... ей тук е момента да се сетите аз защо не се сетих какви са тия скобички :oops: Няма да го казвам гласно, ама да, това е... :oops: :oops: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 17:20 
Да живей словото
Аватар

хора,аз съм доооста болна и днес се прибрах-ще се намери ли някой добър човек-колега PR да ми даде лекцийте от днес и утрешните? :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 18:32 
В началото бе словото
Аватар

Здрасти Дани. Много гадно, че си се разболяла, ама то май всички натам вървим. Днес писахме бая по СП и по Социология, но въпреки това на мен ми беше страшно интересно. Аз мога да ти дам да си преснимаш, но личната ми препоръка е да вземеш лекциите от Сиси, понеже тя пише супер, а от моите е малко съмнително дали ще се справиш с разчитането.
Ти пии билкови чайчета и се оправяй бързо :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 18:48 
My kinda heaven
Аватар

По СП минахте ли развитието на СП през годините? Ако не сте, стискайте зъби, не може да остава много :D Това е най-скучното нещо в предмета, нататък става..хих... увлекателно.
По социология какво вземахте? Питам, понеже конспектът там се мени всяка година с мъничко, а темите на упражненията са много яки (повечето).
Шарените асистенти там ли са, не сте споменали нищо за тях? (трябва да има 3 котенца - 1 бяло, 1 оранжево и 1 сиво). Съжалявам, че не можахте да видите майка им - неслучайно котката е сред символите на ФЖМК :D Страхотно животно беше тази мацка (казваше се Деси, ама аз й виках Чебурашка, понеже ме излъгаха, че така се казвала)

ЕДИТ: Вие бяхте ПР... Лошо, лошо... Нямате упражнения по социология... Както някога казах - завиждайте. :twisted: Ама и журналистите ще ви завиждат, понеже пък ние имаме 2 семестъра ИБЖ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: .
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 19:45 
Да живей словото
Аватар

не знам за упражненията по социология и за ИБЖ,но журналистите определено ще ни завидят за Основи на рекламата!!!!вижда ми се страхотно!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 20:00 
My kinda heaven
Аватар

Цитирам Жоро: "На Кирилов - бюст, на Кафтанджиев - паметник!" Аз тогава не ви завиждах много, понеже знаех, че един ден и аз ще го уча, но при друг преподавател (и не във ФЖМК, а във ФФ).
Другите обаче може и да са позавидели малко - предметът е интересен, а за Кафтаджиев съм чувала само откачени (да се чете "добри") неща :D
Оздравявай бързо и се пазете всички!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: .
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 20:14 
Да живей словото
Аватар

ооо,мерси за пожеланията-дано оздравея ,че тези дни се измъчих!!
то в това коварно софийско време-как да не се разболее човек!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 21:25 
Да живей словото
Аватар

Nuc написа:
добре върви за сега всичко... упражненията по стилистика са ужас...(въпросните скобички транскрипции и т.н.) имам чувството че не съм учил български до сега...има някой големи глупости като например да ни натикат трите специалности в една стая и меко казано да не може да се диша но... трябва да се съобразяваме с програмата ..поне ме огря за обшежитията и нема да съм на квартира :)

в кой блок си?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2006, 07:46 
В началото бе словото
Аватар

Ей, Дани, дано вече си по-добре. Ако искаш, мога да ти донеса ж понеделник лекциите, които ти трябват. Повечето хора нямат проблеми да ми разчитат почерка, така че не би трябвало да се мъчиш поне с това. :) Само кажи какво точно ти трябва. И да се оправяш бързо! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: ,
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2006, 10:36 
Да живей словото
Аватар

мерси :wink: . ще проверя кои лекции ще мога да взема от съквартирантката ми и кои не и ще ти кажа.мнооого ще съм ти благодарна :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2006, 18:25 
В началото бе словото

здравйте колеги :) аз съм ПР, но задочно и вече ми минаха всички лекции и мога да кажа, че ми беше повече от интересно и е мн яко;) така че ви очакват много приятни моменти..особено с Кафтанджиев..такъв преподавател просто няма :) ако имаше как по цял ден само на реклама да ходя..:) По теория и история на Пр също ще ви е готино..Здравко Райков е много готин;) Само по история на журналистиката и стилистиката едвам изтърпях, но няма как, не може всичко да е розово:) Успех! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2006, 19:24 
В началото бе словото

Търговецът на кристал:
Цитат:
По социология какво вземахте?

Ами по социология Кирилов вече ни обясни много логично защо хората се самоубиват; какви са основните подходи в социологията и основни неща за различните религии. Общо взето ми беше много интересно. А на упражнението темата беше Война и армия, като даже успяхме да понапишем нова история,опитвайки се да изпълним поставената задача. :)

А между другото имам един въпрос - някой (от горните курсове) може ли да ми каже какво се прави на упражненията по теория на журналистиката? защото имам да се подготвя за у-то,а досега не сме имали такова и нямам идея какво трябва да направя

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2006, 17:34 
От дъжд на вятър
Аватар

ми не знам още кой блок съм няма да съм в блок на СУ а на някой друг ВУЗ в сряда ще ми кажат точно къде ще съм дано да случа на съквартиранти :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Балове за ФЖМК (Журналистика, PR...) 2009/2010

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в КСК 2009-2010

coolboy

32

2173

01 Авг 2009, 21:57

NikTa Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Журналистика - нивото на образование в СУ (ФЖМК)

в Новини

alhimikat

3

2040

07 Окт 2005, 23:17

Al-x4o Преглежда последните мнения