Дата и час: 19 Яну 2026, 21:24

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 20:24 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте ,колеги!Аз също съм 1 година културология!Надявам се наистина,че ще сме готин курс. Честно казано , за специалността мисля,че е много интересма. Аз съм много запалена, мисля си само да успеем да се реализираме добре. Иначе за прехвърляне още не мисля, искам да видя как ще потръгнат нещата. Ако има някой от по-горните курсоеве културология нека ми пише за възможностите, които предоставя, защото много се плаша от работата в музей. Има ли шанс практиките да се карат в медии? Моля ви пишете нещо повече!

Редактирано от Крематори : Кирилица!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 14:07 
В началото бе словото
Аватар

Супер :D Много се радвам че откривам най-накрая колеги-по-скоро само колежки :) Нямам търпение да се видим live
A-забравих да се представя-казвам се Надежда и съм от Пазарджик
И аз кандидатствах с история и английски и исках да уча МО,ама и на Културологията и се радвам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 15:51 
В началото бе словото
Аватар

Здрасти :hello2:, Надежда. И аз чакам с нетърпение да се запознаем наживо :occasion5: Някой да знае кога е откриването в Ректората и специално за нашия факултет (и специалност) :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 16:40 
В началото бе словото
Аватар

Някои казват 11,но аз мисля че като се записвах ми казаха доста по-ранен час :dontknow: Някой ако знае нещо 100% сигурно да казва че не обичам неведението 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 16:47 
В началото бе словото
Аватар

Май-май 11ч. ще е наистина. така поне твърдят тук-->http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=3923&postdays=0&postorder=asc&start=120[/u]

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 16:50 
Драскач
Аватар

Абсолютно убедена съм, защото днес бях в Ректората и видях следната информация на един плакат:

Официално откриване на учебната година за всички специалности: 11.00ч. в аулата. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 17:19 
В началото бе словото
Аватар

Аха, мерси за инфото :wav:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 19:27 
В началото бе словото
Аватар

Изглежда след това ще сме около 13.30 в 65 аудитория първокурсниците от философския, а след това на 4ти километър, ама може би около 15ч., защото все пак ще ни трябва време да стигнем до там :) Абе утре ще питам в канцеларията и ще кажа, ако има нещо ново ;)То май след официалното откриване обявяват или изнасят някакви списъци кой накъде да ходи и в колко часа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2006, 11:59 
В началото бе словото
Аватар

Така, сега се връщам от Ректората - 11ч. в Аулата, 13ч. първокурсниците от Философски факултет в 65 аудитория ( Южно крило, ет. 3 ) и 14.30ч. специалност Културология на 4ти километър, бл 1, зала 54 :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2006, 12:37 
В началото бе словото

много полезна информация - благодаря :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Малко информация за Културологията
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2006, 14:26 
В началото бе словото
Аватар

Здравейте на всички! Малко ви позабравих, но има още 2 дни да мислите за началото на учебната година.
Относно откриването на 2ри октомври. Ще ви кажа, че само веднъж съм ходила на откриването - и единственият такъв прекарах пред университета. Беше невъзможно да се влезе. Така че, ако искате да видите нещо - отидете там час-два преди началото, за да се доберете :))) Или направо отидете на 4километър в 1 блок, за запознаване с преподавателите.
Колкото до това какво ще учите. Ще учите най-различни неща и няма как да не си харесате нещо. За любителите на история има всяка година 2 задължителни курса....така че.. Сигурно сте разгледали програмата, която е дадена в сайта. Ако имате въпроси относно някой от предметите - как да ги изкарате, как да се държите през семестъра, кое може да пропуснете и кое не.. питайте - ако не ми пишете на wonderfull@abv.bg.
Първата седмица би трябвало да нямате занятия. Поне нас ни развеждаха из Университетската библиотека, осведомяваха ни за предметите и т.н. Най-много някоя въвеждаща лекция.

На питането за външните практики - те се провеждат в най-различни медии - вестници, телевизия, радио, театри, рекламни агенции, списания, неправителствени организации и т.н. Ще може да се възползвате от тях чак от втори курс нагоре.
Успех Ви пожелавам!!! Айде до скоро!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2006, 22:43 
В началото бе словото
Аватар

Astra, аз имам един въпрос към теб. Случайно попаднах на програмата за първ курс за миналата година. Искам да те питам дали ще е същата или я променят всяка година? Главното,което ме интересува, е в кои дни от седмицата ще имаме лекции? Благодаря предварително за отговора :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Мдаа
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006, 11:43 
В началото бе словото
Аватар

[quote="Merry-go-round"]Astra, аз имам един въпрос към теб. Случайно попаднах на програмата за първ курс за миналата година. Искам да те питам дали ще е същата или я променят всяка година? Главното,което ме интересува, е в кои дни от седмицата ще имаме лекции? Благодаря предварително за отговора :)[/quote]

До колкото си спомням програмата. А ще забележите, че програмите са почти аналогични през всичките 4 години.
В първи курс - ще имате лекции вторник, сряда, четвъртък... не си спомням за понеделник - тогава мисля ще имате лекция естетика. Така беше преди 3 години... а упражнения по естетика в петък.
Във вторник и сряда имате история, а в четвъртък - социология и етика лекции... това помня :))))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006, 12:39 
В началото бе словото
Аватар

Значи доколкото разбирам може да не се ходи петък и понеделник, така ли? Какви точно са тия упражнения?
А сега официално обръщение към всички зайци :D : ще ходите ли от 11, аз не мисля че има смисъл и ще ходя направо от 13 часа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006, 13:05 
В началото бе словото
Аватар

Да, и аз ще ходя направо в 65та, няма да се блъскам за Аулата. :) Ехей, утре ще се срещнем :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща