смях...
заббрави някой да ти даде, каквато и да е информация. сам такава информация не можеш да си изведеш. освен това е и незаконно. а дори и приблизително да знаеш от къде е звънял, например квартал или дори блок, пак не можеш да го намериш.
Телефона между другото не е малко. Като вложа познанията си по мрежите, значи теоретически може да се измъкне информация от къде се провеждали разговорите. Трябва да се пази някъде инфото, с кои клетки е станала кънекцията точно с този телефон, защото всичко се маршрутирзира от точка до точка след като позвъниш и се засече телефона. Една клетка покрива разстояние от има няма 2-3км. Зависи от трансивъра на устройствата и други фактори(много ще разточа нещата, не са за форума), но ако става дума за клетката примерно на покрива на блок 232 в Младост 3, няма да е трудно да се проведе издирването. Така си мисля.
Не че има полза от всичките ми размишления, но нали се сещате, че първо трябва да прочета, после да осмиля, да започна да разсъждавам и дам абсолютно недвусмислен отговор. (професионално изкривяване)
Съпричастен съм към случката. На такива криминални лица не трябва да се има доверие.