Здравейте!
Искам и аз съвет. Студент съм в два вуза и адски много ми се ходи по Еразъм. Втора година съм в НБУ и имаме договор с университет в Дижон и от департамента( мини-факултета

) искат да ме пратят тъй като няма много франкофони, да не кажа че може би сам само аз в мойта програма. Специалността ми е Изкуствознание и Франция е перфектна, тъй като това, което гледах две години по албумите сега ще мога да го видя на живо! Да обаче, от НАТФИЗ, където съм първа година се мусят нещо и не искат да ме пускат и дефакто пред мен е дилемата дали да напусна Академията и да замина по Еразъм или да се вслушам в това което ми казват всички: "Завърши си университетите, пък ако толкова ти се ходи във Франция, ще си направиш магистратурата там" Да обаче, преди да кандидатсвам в НБУ бях приет във Бордо, да уча това, което сега уча в НБУ, но нямах възможност да замина по финансови разни причини и сега нещо си внушавам, че ми се дава втори шанс за Франция, който не бива да пропускам отново! Лелел, колко съм объркан. Та, искам съвет някакъв, как е най-удачно да постъпя. Сърцето казва едно, разума друго... И другото, което е, ако има наистина еразмус-студенти, ще се радвам да споделят опит, да кажат как стоя нещата със самата програма, защото аз сега започвам да се сблъквам със нея и нямам кой знае каква информация, май,а? ...търсех форуми на еразмуси, в които да има коментари, но нещо...не се справих добре с търсенето и затова пиша на вас, колеги. Ще се радвам да отговаряте.
Поздрави