Дата и час: 20 Яну 2026, 16:08

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 163 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007, 17:56 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Арлина Мей написа:
аз лично съм почитател на Лъчо Дачев! Забавен е, пише предимно хубави оценки и приятни учебници.А и личните ми впечатления от него са хубави. Според мен мълвата с "пиянството на един преподавател" не е истинна!

Не, не, ама да :D Има очевидци :D Ма кво като си пиива човекът, здраве да му е :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 12:20 
В началото бе словото
Аватар

Колеги,колеги,изядохте ни главите,колеги :(

Днес бяхме на изпит при Дачев,и той явно не е бил много впечатлен от мненията ви тука,така че ние си го отнесохме. За инфо - имаше още един човек освен него,който вардеше,и вярвайте ми - човека добре си вършеше работата. Професорът още в началото ни каза за "информацията в електронните пространства" която се била разпространявала.

Освен това,за тези които не знаят,изпитът по ОТД ще е УСТЕН.

Върлата гавра ще е ако след като изкарахме Токушев,да си го отнесем при Дачев ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 13:06 
Пишеща машина
Аватар

Някой е чел форума и е докладвал пред личности в СУ, които явно са искали сметка от Дачев за това какво се говори относно неговите изпити 8)
И днес идва и си казва : "Много грешни слухове се разпространяват в електроните пространства...не си и помисляйте че може да препишете и една дума...има 5 купчинки и се надявам някой да попадне в последната с 6-ците, все пак вие сте умни" ;)

Тъй че ... нз кво да ви кажа...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 13:30 
В началото бе словото
Аватар

Зля колега,зляяяяя :twisted: Абе на ОТДто ще е голямата веселба знам си аз :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
Легендарен флуудър
Аватар

Егати, хора, искрено съжалявам. :( То невинни винаги пострадват... :wink: Много лошо, тия форуми са нож с две остриета... :shock: Някой Бай Брадър слухти...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
Летописец Виртуоз
Аватар

Пропускам всякакъв коментар, защото ще е в наша вреда! Има какво да се каже обаче! Който иска да ми пише на ЛС (като се легитимира) или на skype__ :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 13:37 
В началото бе словото
Аватар

Станалото-станало got :)

Я направо стискайте палци за нас,клетите,че ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 13:38 
Легендарен флуудър
Аватар

got написа:
Егати, хора, искрено съжалявам. :( То невинни винаги пострадват... :wink: Много лошо, тия форуми са нож с две остриета... :shock: Някой Бай Брадър слухти...

Свобода на словото, нали така? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 13:46 
Легендарен флуудър
Аватар

Да, бе - БГ и свобода на словото... :wink: Ами стискаме палци...Ама и не е толкова страшно...Все пак ОУД е интересен предмет, тъкмо ( би трябвало) който си е научил да получи повече справедливост... :thumbright:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 13:58 
В началото бе словото

Драги ми глупаци , освен свобода на словото имате и свобода на действията , която обаче би трябвало да се ограничава от разни регулатори , в случая - морал . Да наречеш един професор пияница , да пускаш рзни мълви , които са със силата на клевета , това вече е смехотворно... И тук не визирам само проф. Дачев . Попадал съм на теми , които коментират "цената" на даден изпит ( Римско и ИБДП ) - отново нещо , което не подлежи на коментар .

Във виртуалното пространство всеки има право на анонимност , но никой няма право да злепоставя хора , които освен всичките си лични качества , допринасят и за развитието на унивеситета . И смешно е , когато най-големите мишки и кълвачи използват защитата на форума , за да хапят и лаят , а когато застанат зад първите чинове , винаги блесват с усмивка пред лекора... Смешни сте , само това мога да ви кажа ! Готино е да играеш на принципа "След мен и потоп" , ама нали знаете , всичко се връща . :twisted:

П.П. --> Чудно ми е що администраторите и модераторите толерират подобни теми...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 14:02 
Freak
Аватар

Оххх... лошо, колеги, лошо :cry: Въпреки всичко Дачев е пич, така че мисля, че ще си бъде справедлив в оценките. Това сигурно е един от малкото готини преподаватели в този факултет, тъй че едва ли ще имате кой знае какви проблеми. Пък и в крайна сметка никой, който е учил не съм чула да е имал някога ниска оценка при него...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 14:11 
Летописец Виртуоз
Аватар

BeetBox написа:
но никой няма право да злепоставя хора , които освен всичките си лични качества , допринасят и за развитието на унивеситета . И смешно е , когато най-големите мишки и кълвачи използват защитата на форума...
Аз препредавам какво е станало и тогава давам своята оценка. В случая не ги злепоставям аз, а те сами си се злепоставят с действията си. (Сега това, че е пияница не е обосновано, но за други неща разумен човек може да се замисли, че са верни)

BeetBox написа:
ама нали знаете , всичко се връща . :twisted:
Мен това ми е единствената утеха в гимназията и университета!

П.П. Не мога да повярвам, че отричаш, че има несправедливости! Не мисля, че грешките на преподавателите трябва да се толерират така! Те са ни пример! (а и както казах, специалността ПРАВО е мястото, където трябва да ни вдъхнат надежда, че справедливостта може да възцари)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 14:20 
В началото бе словото
Аватар

Нападките срещу Дачев определено не са най-добрия начин да му засвидетелстваш уважение. Човекът е добър като преподавател, толерантен като изпитващ и учебниците му не са тегави за четее. Според мен това е което ни интересува. Личният му живот и навицине са наша работа. Тъпо е във форума на университета в който той преподава и който всеки преподавател или ръководно лице може да прочете да се описва как оценява или изпитва, още повече ако това е в наша полза. Няма хора, които да са пропищели от Дачев, и да се надяваме че няма да има. Но в края на краищата, прекалихме и не го обвинявам ако си завиши критериите при оценяване.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 14:27 
Летописец Виртуоз
Аватар

Alucard_D написа:
Но в края на краищата, прекалихме и не го обвинявам ако си завиши критериите при оценяване.
Стига тези критерии да са реални.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: :)
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2007, 15:07 
Пишете, о, братя

Хехе Критериите на Л. Дачев са реални:
Първа купчинка - 6
Втора купчинка - 5
Трета купчинка - 4
Реално е и разпределението - он-че, бон-че, ма-хай-се-от-ту-ка!

За учебниците му за мое съжаление(или радост) не мога да кажа нищо, защото ги четох за пръв и последен път по време на изпита и бях по-съсредоточен в пресъздаването им, отколкото в смисъла на съдържанието.

А колкото до пиенето на Дачев.. аз лично не съм го виждал, ама аз и Батето Славков не съм виждал да пие... а той всъщност пияница ли е?

Съжалявам, че изпита ви ще е устен, горкичките... и да ви изпитат и да не ви изпитат, пак ще се напи.....

Айде успех на изпита, ако не е минал още...

П.П. Ако носите бутилки с концентрат, гледайте да бъдат използвани след изпита, а не преди, защото алкохолът влияе...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 163 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща