Дата и час: 21 Яну 2026, 06:22

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 22:06 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
честит рожден ден, Ели!!! :oops:
:occasion7: :occasion4:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 22:27 
В началото бе словото
Аватар

Еййй, благодаря ти много :P :P :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 00:32 
В началото бе словото
Аватар

Сега ще съм втори курс, но за първия успях да сменя пет съквартирантки. :lol: (бтв, не по неразбирателство, просто така се получи) Та ще се опитам да те успокоя: една от тях беше туркиня и е едно от най-чудесните момичета които познавам. :) Винаги си делеше храната с мен и другата ми съквартирантка, черпеше ни с разни неща, а когато се късах от рев около изпита ми по ЛТЗ ( :oops: бях се поизнервила, не се гордея с това :oops: ) тя беше човекът който ме прегърна и ми обясни че не си струва за такива глупости. Приятелите и също бяха готини. :)

Що се отнася до студентите по богословие, познавам само двама завършили, обожавам ги и двамата и бих живяла и с двамата с удоволствие. Даже така се случи че наистина живях с единия два три дни на едно пътуване. :lol: За протокола, атеистка съм.

Та, от всяка националност и религия можеш да попаднеш на всякакви хора.

Що се отнася до въпроса за местенето, една моя колежка имаше сериозни проблеми със съквартирантката си и просто отиде при домакинката да попита какво може да се направи. Тя и отговорила че има свободно легло в еди-коя-си стая и колежката ми се премести доста бързо и безболезнено, или поне на мен така ми се стори. Тъй че явно има начини, ако ножът опре до кокала. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 09:30 
Пишете, о, братя
Аватар

Интересен пост. Винаги има проблеми когато непознати хора се събират на едно място. Едни си допадат други не, зависи и от толерантността на хората един към друг. Но решение винаги има, желая на повечето бъдещи студенти бързо да си паснат с новите съквартиранти!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 09:36 
Пишеща машина
Аватар

Анна написа:
Сега ще съм втори курс, но за първия успях да сменя пет съквартирантки. :lol: (бтв, не по неразбирателство, просто така се получи) Та ще се опитам да те успокоя: една от тях беше туркиня и е едно от най-чудесните момичета които познавам. :) Винаги си делеше храната с мен и другата ми съквартирантка, черпеше ни с разни неща, а когато се късах от рев около изпита ми по ЛТЗ ( :oops: бях се поизнервила, не се гордея с това :oops: ) тя беше човекът който ме прегърна и ми обясни че не си струва за такива глупости. Приятелите и също бяха готини. :)

Що се отнася до студентите по богословие, познавам само двама завършили, обожавам ги и двамата и бих живяла и с двамата с удоволствие. Даже така се случи че наистина живях с единия два три дни на едно пътуване. :lol: За протокола, атеистка съм.

Та, от всяка националност и религия можеш да попаднеш на всякакви хора.

Що се отнася до въпроса за местенето, една моя колежка имаше сериозни проблеми със съквартирантката си и просто отиде при домакинката да попита какво може да се направи. Тя и отговорила че има свободно легло в еди-коя-си стая и колежката ми се премести доста бързо и безболезнено, или поне на мен така ми се стори. Тъй че явно има начини, ако ножът опре до кокала. :)

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Да не би да си отличник по психология :roll: Въпреки, че не се безпокоя за нищо в момента, твоя пост ми дойде много успокояващо :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 09:38 
Постоянно присъствие
Аватар

Никога няма гаранция, че ще си паснеш със съквартирантите си..даже е почти сигурно, че винаги ще има нещо, което да те дразни... Казвам го от опит, вече 6-та година живея сама и съм имала доста съквартирантки :lol:В момента не живея на общежитие, ама пак не си харесвам съквартирантката, късмет какво да се прави :) Просто малко търпение и толерантност трябва..ако не ти изнася...се изнасяш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 10:23 
Пишете, о, братя
Аватар

Мда последните думи от поста ти, са особено точни в случая. Някои имат и късмет и си пасват със съквартирантите си от раз, но сигурно бройката на тези късметлии си е малка. С навлизането особено на Демокрацията в БГ, вече има какви ли не хора и е трудно да си паснеш с някой непознат повече от сега, преди предполагам че по-лесно е било макар че сигурно съм в грешка!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 10:29 
Постоянно присъствие
Аватар

Ами не не си :) Сега всеки спазва принципа "Ш'прааа квот си искам" :lol: и ако евентуално нещо предявиш претенции, че нещо в съжителството не ти харесва, често се получава отговор: "Това си е моя живот, кой/коя си ти, за да ми казваш как ще живея" /преведено, от къф зор пък да не правя купони всеки ден, искам да се забавлявам/ :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 10:50 
Пишете, о, братя
Аватар

realsugar написа:
Ами не не си :) Сега всеки спазва принципа "Ш'прааа квот си искам" :lol: и ако евентуално нещо предявиш претенции, че нещо в съжителството не ти харесва, често се получава отговор: "Това си е моя живот, кой/коя си ти, за да ми казваш как ще живея" /преведено, от къф зор пък да не правя купони всеки ден, искам да се забавлявам/ :lol: :lol: :lol:

Мда точно затова става въпрос. Аз ще си имам проблеми в това отношение защото не съм луд по купони, ама какво да се прави всеки с проблемите си! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 10:55 
Пишете, о, братя
Аватар

ами мен са ме предупредили мои познати: в студентски град не се учи,ще си учиш в библиотеката на университета. И съм се настроила да уча там. А пък по общежитията ще ...правя други работи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 11:04 
Постоянно присъствие
Аватар

ъъъ...аз....не живея в Студентски град :oops: такива неща се случват и в студения мрачен живот :lol: :help: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 11:16 
Пишете, о, братя
Аватар

izvynzemno написа:
ами мен са ме предупредили мои познати: в студентски град не се учи,ще си учиш в библиотеката на университета. И съм се настроила да уча там. А пък по общежитията ще ...правя други работи :lol:

Мда май ще съжалявам че не подадох документи за общежитие ма както и да е!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 14:10 
Пишеща машина
Аватар

izvynzemno написа:

А на мен са ми казвали, че студентски град е весе едно 5 години на лагер :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 14:34 
Постоянно присъствие
Аватар

Зависи дали обичаш да ходиш на лагер ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2006, 16:09 
В началото бе словото
Аватар

Е започнах вече да се успокоявам. Ще видим след десетина дена дали ще си паснем, но се радвам, че някой най-после ми отговори на конкретния въпрос за местенето и т.н. :) Та благодаря ти, Анна :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4