Дата и час: 20 Яну 2026, 17:49

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 73 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 11:00 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Абе айде някой да се появи и да ми отговори на един въпрос :lol: една колежка ходила до отдел студенти и й казали, че може да запише следващата година само с 1 невзет изпит...което меко казано ме шокира...абе аз съм в стрес!това ще означава, че трябва да взема 3 изпита(което не може да се случи или по-скоро с нечовешки мъки)...до вчера бях на 100% сигурна, че мога да запиша с 2..ама днес се чувствам леко разколебана :roll: някой има ли достоверна и то много достоверна информация по този болен за мен въпрос?!? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 17:00 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 0 пъти.
лелееее...хора,като ви слушам лошо ми става! УСПЕХ НА ВСИЧКИ С ПОПРАВИКИТЕ!!! имам само 1 малко въпросче-можете ли да ми кажете 1ви курс какво се учи(какви предмети)! мн съм любопитна за това какво ми предстои! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 19:21 
В началото бе словото
Аватар

http://slav.uni-sofia.bg/Subjects/BF.pdf
Това е учебният план на нашата специалност. Има всичко, което ще се изучава по семестри и брой часове.

BeReady, по принцип може и с два да се запишеш, но се пише молба и т.н. За по-сигурно питай в отдела, те ще ти кажат най-точно, без да поемаш рискове с чуто оттук-оттам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 19:41 
В началото бе словото
Аватар

Ще питам ама ако ми кажат 1...еее поне добрата страна е, че няма да ми се налага да уча за изпити и да се притеснявам по този проблем, тъй като ще съм прекалено заета в реанимацията :lol: ух колко ми е зле..ако не друго, то поне старобългарската ще ме довърши!!!
А ти нели гледай да се пазиш от сега, защото ако сега ти става лошо....ще те питам пак на края на годината :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2007, 20:08 
Пишете, о, братя
Аватар

По правилник е с 1,но деканите разрешават и с повече само че се подава молба и както се сещаш никой не може да ти го гарантира :wink: Спокойно де, дават

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007, 17:30 
Пишете, о, братя

BeReady ще го имам на предвид,но така като гледам още 1вия курс е с 7-8 предмета и лошо ми става от сега! :roll: но,ще гледам да не се стига до поправки или ако се стигне до 2макс. лелеее...още от сега съм в паника :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007, 18:59 
В началото бе словото
Аватар

nellliii написа:
BeReady ще го имам на предвид,но така като гледам още 1вия курс е с 7-8 предмета и лошо ми става от сега! :roll: но,ще гледам да не се стига до поправки или ако се стигне до 2макс. лелеее...още от сега съм в паника :shock:

Ако продължиш да пишеш "на предвид", със сигурност ще понесеш някоя поправка;)

Добре дошла в гилдията :) хо-хо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007, 19:38 
В началото бе словото
Аватар

:lol: не се паникьосвай деее :lol: казах ти...другата година по това време ако имаш изпити...тогава изпадай в такива състояния :lol: бих те посъветвала наистина да имаш най-много 2 поправки, че аз с 4 се вкарах в страшен филм :? ииииии още нещо :!: не се разтройвай много ако останеш на изпит по руски...ще бъдете само към 60(в най-добрия случай) човека...така че няма да си сама :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 16:25 
В началото бе словото
Аватар

Извинявам се за двойния пост, но спешно се нуждая от помощ..моля някой ми каже утре от колко е изпита по лексикология, че покрай останалите изпити съвсем забравих за тази подробност :x а не познавам никой, който имам поправка по това :x хелллп

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 18:50 
В началото бе словото
Аватар

Последно гледах в събота и имаше само място - 148 зала. Предполагам, че ще започне от 8 или 9, както всички останали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 18:58 
В началото бе словото
Аватар

Здравейте филолози )))) , днес до мен достига един зловонен слух на изпита по руски - че може вече да се влачи само 1 изпитче((( Та реших и тук да питам дали някой знае нещо по въпроса. Пък второто било с молба , пък тази молба не се знаело как да е. Някой ако има свежа иформация.... ) Успех всинца ни в поправянето )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 20:39 
В началото бе словото
Аватар

значи аз питах в отдела и ми казаха, че на 17-ти щял да се събира не-знам-си-какъв съвет, за да решат с колко изпита можеш да продължиш...едни колеги провериха днес, но им казали няква друга дата...и че засега оставало 1+1 (1 невзет и за другия трябва да подадеш молба)...абе толко различни информации не бях чувала никъде досега :x
Да не говорим, че утре ако не си взема лексикологията казвам адиос мучачос :lol: трагедията е пълна и съм много възмутена от себе си, от университета и от руския !!! :lol:
мммм забравих..фейк коя група си? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 20:45 
На границата м/у миналото и настоящето...
Аватар

Не отивай с предварителната нагласа, че ще те резнат отново и ще напуснеш университета- така все едно се самонавиваш!!! :evil: Просто се съсредоточи, че е настъпил моментът да покажеш колко си умна, а не да доставяш удоволствие на преподавателя/ката да те види унизена и отритната. Само за да им натриеш носа, че има още доста да те търпят и да виждат лицето ти, си заслужава да ти го дадат... нали знаеш- изпит се дава, не се взима. Успех на талази утре и да пишеш после как е минал. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 21:00 
В началото бе словото
Аватар

Kleo благодаря ти за окуражението :cry: много мило от твоя страна...ще пиша какво е станало, ама от сега казвам-нищо хубаво не предвиждам! :x абе ще доживеем да видим :cry: айде аз отивам да чета, че колко теми ме чакат не е истина :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007, 21:37 
В началото бе словото
Аватар

Е значи наистина има нещо гнило в Дания... Тяхната верица, може ли сега тъкмо да го решават. Пак ще ни поставят пред свършен факт... Иначе Фейк се числи към отряд 3 :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 73 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Протоколите за поправителни изпити - по 50 лева?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Студенти - общ форум

Шепот

19

1961

07 Фев 2010, 01:47

Търговецът на кристал Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Поправителни изпити

в Студенти - общ форум

gotthelife

4

859

05 Сеп 2013, 20:07

Salander Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. искам програмата за 1-ви курс българска филология

в Предложения за форума и правила

bob4o

5

653

31 Авг 2005, 22:37

bee Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. българска филология задочно втори курс

в ФСлФ

gandji

3

485

14 Окт 2008, 19:04

mebbeth Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Българска филология първи курс - СУ. Въпрос?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Студенти - общ форум

Alex00

23

2153

13 Авг 2007, 15:59

BeReady Преглежда последните мнения