Абе хора вие сте луди

Особено мацката, дето се гордее, че не си е ходила на бала... хвала... според мен в живота са малко дните, в които може да се преживее такова нещо и това са бала и сватбата ти. Даже сестра ми като се ожени ми каза, че на бала и е било по-готино...whatever, лично мнение.
За какво да им се дразня на абитурентите? За какво да ме депресират? Пффф... дай боже секи ден да съм така както бях по баловете от около 4 години насам. Както си кзваме в комапанията "Като сме най-зле все така да сме" с готини хора, забавлявайки се. От 10 клас в гимназията до ден днешен баловете ме зареждат толкова силно, че ми държи влага 2 месеца сигурно

Се 1 вие не сте били такива, че да им се дразните на задръстванията? На моя бал бяхме затворили целия Дондуков. Като има задръстване на 1 улица минаваш по друга. То да ви кажа честно в София вече е такова движението (казвам го като човек, който от както е зел книжка не си е слизал от колата), че сега по баловете имах дори чувството, че се движехме по-бързо с колите-на-кибиците, тъй като цялата тълпа знаеше защо е на улицата и караха се шофьори, които знаеха какво правят и до къде трябва да стигнат. Така че моля ви се само от задръствания покрай баловете не се оплаквайте - София е голяма, улици много, трябва само малко акъл.
Иначе аз лично си получих годишната доза емоционално-бално-зареждане. Няколко пъти толкова се изкефих на абитурентите, че чак аз им свирках с колата и им броях през джама.
А както казах в една друга тема - тази година дори абитурентите бяха мнооооооооого тихи

Може в други градове да не се брои, да не се ходи по ресторанти, дискотеки, да си се събирате само в къщи с родата да си пиите ракичицата, но в София е така от както баща ми е имал бал (а той е 52и набор), че и от преди това. Така че драги хора, дошли от други градове, свиквайте и вместо да злобеете се радвайте, когато другите се забавляват... бъдете малко по-толерантни, все пак става дума за малко повечко шум в рамките на 1 седмица.
А по повод "защо се радват, не знаят ли какво следва" аз тази година имах 5 абитурента в компанията и всички те знаеха, че ги чака ГОЛЕМИЯ КУР почти буквално веднага след бала и точно това беше причината да се разцепят в един от последните им леки дни.
п.с.
Don Horhe написа:
Още по-странното е, че това, до колкото аз забелязвам поне, се толерира от КАТ. Много добре знаят, че в края на месец май са баловете на абуригентите. Вместо да плъзнат навсякъде и масово да пишат актове за грубите нарушения, които се извършват, те си затварят очите и се правят, че нищо не се случва.
нямаш си на идея в каква грешка си. Отново ще дам за пример моя бал - седяхме си в колата, но просто в един момент еуфорията беше толкова голяма, че нямаше как с дамата ми да не изкочиме през джамовете, а и честно казано грам не ни е пукало, че прическите ни ще станат на "кур тате баница", то по тая логика дай да не танцуваме, че може нещо да ни стане я на обувките, я на костюма/роклята, недай си боже някое бижу от дамите да изчезне.... ау... апокалипсис!
Та, леко се отплеснах, еуфорията беше толкова голяма, че изкочихме на джамовете, минахме 1,2,3,...,н патрулки и си викаме "перфектно няма да ни пипнат"... след два месеца на вуйчо ми (който ни караше) му пристигна по пощата актчето за 200 лв.
Миналата година аз бях шофьор на кола на кибиците, от която снимхме абитурентката, фотографа целия от вън, след два месеца актче за 150 лв. - по кръстовищата у нашии град са турили камерки

тъй че няма как да се измъкне човек

Тази година, седя си и си карам, минават покрай мене абитуренти и до тях извднъж една патрулка се изтрелва, а от вътре едната кука снима.
Тъй че споко, КАТ си гледат работата, даже мен това ме дразни, че само по време на някакви мероприятия го правят. Просто в този ден са толерантни до толкова до колкото да не развалят празника на хората и да спират колите, с което още повече а затрудняват движението в иначе тясната ни столица....