PARTNER написа:
Не мога да се съглася с такова мнение за един от най-готините,свестни и квалифицирани преподаватели от СУ! Незнам ти дали си минал изпита по МПП, но в момента, в който си изкарал дори 3 ти разбираш, че трябва да си много благодарен на Чавдар Стоянов. Аз за изпита съм се готвил единствено от записаното по време на упражненията при Стоянов и изобщо не съм ходил на лекции при Орлин Борисов и твърдя, че бях много по-добре подготвен от тези хора, които бяха прочели учебника по 3 пъти и буквално са изгнивали на лекциите на скучения доцент Борисов.
Видно е че Чавдар Стоянов е много подготвен и ерудиран юрист и то МЛАД. Аз искрено се радвам когато ми преподават такива млади, необременени политически асистенти и лектори.Повечето от нашите преподаватели са силно политизирани и си позволяват да ни говорят партиино, сякаш сме на конгрес на червени, жълти, сини....
В СУ има много преподаватели към които можеш да изпитваш почит, които са умни, забавни /поклон пред Чолов/. Чавдар Стоянов е и човек с подход към студентите, много общителен човек. Аз ходих с удоволствие на упражнение при него особено когато почнеше с шегите към нас студентите. Но все пак трябва да си малко интелигентен за да разбереш хумора му и че той е човек, който не влага злоба в шегите си.
Колкото до това, че жените го харесват - колкото и някои да завиждат - това е така.Аз го видях миналата година в "Пастел" да се държи доста свободно с едно красиво момиче, което не се дърпаше изобщо.
Аз се радвам, че имах удоволствието асистент по МПП да ми бъде Чавдар Стоянов.Желая му късмет!
хахаахахахахаха.....благодаря ти!!! от все сърце!!! не се бях смял така от години........ шегите на Стоянов и Чолов /бог да го прости/ са по-тъпи и от тези на Къци Вапцаров в най-лошите му моменти, а знанията на Стоянов се свеждат до познаване на известен брой конвенции. Борисов е един много ерудиран човек и преподавател и е хиляди пъти по-знаещ и по-свястно преподаващ от любимеца ти. Лекциите на Стоянов са хаотични и скучни, докато при Борисов и Видин е коренно различно. Но аз се радвам че поредното поставено лице пише в защита на "нашата пътеводна светлина из дебрите на нашето велико незнание и тъмна заблуда" защото така форума става много весел! продължавай с постовете приятелю, и дано някога осъзнаеш че е по-важно да знаеш нещо, отколкото да се репчиш че си чел еди-колко-си страници документи.
пожелавам на всички едно: да ви се падне преподавател който да ви научи на МПП,защото дисциплината е много интересна!!!
п.с. дали модераторите не биха могли да проверят дали мненията в защита на Стоянов не са от едно и също IP? не че намеквам нещо, но би било едно интересно проучване
п.п.с. Партньорчо, само да те поправя милинко: Чавдар е
асистент а Борисов е
професор, не е зле да знаеш все пак за кого говориш, колегите могат да си направят грешни заключения за теб!