Дата и час: 22 Яну 2026, 04:48

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Злодеи посегнаха на студент от „Призив”
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2010, 15:34 
The Sound of Victory
Аватар

Благодарил (а): 29 пъти.
Айде, айде ... тука се изкара сякаш не пиете и не носите хубави дрехи.

The names of the future are stamping of impatience.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2010, 16:21 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
@free-education
Стига с вашите листовки и лепенки. Тея седмици почти всеки ден бях в Ректората и ви виждах гадните лепенки, залепени по врати на аудитории, канцеларии и до кафето.
А драсканиците из Студентски...
Кой ви е възпитал такива гамени :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft:

Не се правете на по-големи светци от разни люлински наркоманчета ли, де да знам какви са били или просто е паднал по стълбите и е патил от тлъстините си, понеже силата е равна на масата по ускорението.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2010, 16:27 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Айдя ся, тоя спор не го ли приключихте?

Мартине, ако те бият някой ден хора, за които знаеш, че са комунисти по природа и убеждения, няма ли да викаш, че са те били комунистите? В смисъл, хората от двете среди се познават, точно защото се мразят, няма как да мразиш някой без да го познаваш. Ето защо от Призив знаят кой е бил. И ако точно са те били комунистите няма ли да ги мразиш и да им се дразниш повече?

Политически възгледи нямат място във форум като тоя на СУ. Най-малкото, защото повечето потребители май сме аполитични. Така че понеже и Борис е човек, както всички останали (дали е фашист или комунист не ме *бе особено, понеже аз не съм нито едно от двете), пострадал е от физическа саморазправа на банда инфантили, нормално е като хора да му пожелаем да надвие психическия стрес, който му е причинил побоя. Наистина, смятате ли, че човек остава само със синините и подуванията по тялото? Не изглеждал бит... Бит е със сигурност, въпросът е, че със сигурност му е останала психическа травма.

Тъй че - пожелахме му вече да се оправя, а съм сигурна, че се възстановява успешно.

free education, не всички сме като стандартните студенти - да пиеме, да имаме лъскави дрехи и да преписваме по изпитите от някой сръчен и умен колега. Някои от нас си се борят за хубав живот, колкото и да е странно. Аз лично мразя тоя тип "студенти", които ... няма да се изразявам по - грубо, защото много хора ще се обидят.

Така че смятам темата за приключена, който каквото имаше каза.

Бетоне, а ти какъв си простак, просто не мога да го изкажа с думи. Сигурно няма да ми стигнат символите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2010, 16:42 
Europa League
Аватар

Айде, айде. Не драскам аз по стени и огради и да лепя лепенки на НЕобозначените за целта места :!: :!: :!: :!:

А аз ако падна по стълбите няма да обвинявам фашисти, комунисти и пр.
allshallperish написа:
Някои от нас си се борят за хубав живот, колкото и да е странно. Аз лично мразя тоя тип "студенти", които ... няма да се изразявам по - грубо, защото много хора ще се обидят.

Говори неща, на които можеш да си повярваш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2010, 16:44 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Бeтон написа:
Говори неща, на които можеш да си повярваш.

Това правя. И ми е много много хубаво, че не се вманиачавам да обяснявам на хората колко са им тъпи политическите убеждения, защото не е моя работа и няма да променя с това нищо. Освен да се перча колко съм яка и колко са тъпи те. Think about it.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2010, 17:23 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
"Първо дойдоха за комунистите
и аз не казах нищо,
защото не бях комунист.
После дойдоха за социалдемократите
и аз не казах нищо,
защото не бях социалдемократ.
После дойдоха за членовете на профсъюзите
и аз не казах нищо,
защото не бях член на профсъюза.
После дойдоха за евреите
и аз не казах нищо,
защото не бях евреин.
После дойдоха за мен
и до тогава не беше останал никой,
който да каже нещо за мен."

Пастор Мартин Нимьолер - жертва на нацистите

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2010, 17:45 
Europa League
Аватар

Аха. Комунист от София Лапат се обади. :roll: :shock: :shock: :shock:

Случката е изфабрикувана на 100%.

Призиф.оръгъ имат вътрешни неуредици и са използвали, че кюфтето е паднало по стълбите, та да спретнат сензация. При това като клеветят други, а себе си изкарват светци.
Не съм го гледам материала по ПРО.БГ, но е лесна работа да се купят журналя - най-продажните к*пелета в цяла България, а и по света.

Някак си много е жалка цялата тая работа.

Не стига, че ползи от жалката им организацийка дефакто няма, напротив - зулумите им са налице и всеки ги вижда... + това си правят реклами. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Я да се покриват и да не ни занимават тука :evil: :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2010, 00:05 
В началото бе словото

Доказано комунистите са избили над 200 милиона души по целия свят, сега някаква група психично болни се опитват да възраждат тази човеконенавистна идеология у нас и вие плачете за това, че един от тях изял няколко тупаника? Не се знае от кой, по каква причина и т.н. Защо вярвате на всичко, което чувате? Като нищо става въпрос за уреждане на лични сметки и плачкото е решил да си направи реклама по телевизията като се изкара много "изстрадал".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2010, 13:32 
В началото бе словото
Аватар

progressive_force написа:
Доказано комунистите са избили над 200 милиона души по целия свят, сега някаква група психично болни се опитват да възраждат тази човеконенавистна идеология у нас и вие плачете за това, че един от тях изял няколко тупаника? Не се знае от кой, по каква причина и т.н. Защо вярвате на всичко, което чувате? Като нищо става въпрос за уреждане на лични сметки и плачкото е решил да си направи реклама по телевизията като се изкара много "изстрадал".

Още един ненормалник :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2010, 22:08 
:) !
Аватар

Благодарил (а): 148 пъти.
Мдам. Навъдиха се нещо. :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2010, 06:56 
Плиний Стари
Аватар

Защо да е ненормалник - защото казва една проста истина ли? Ненормални са тези, които до днес вярват на лъжите на комунизма и които, в интерес на истината, докато разполагаха с власт, направиха ненормални от репресии и издевателства много от тези, които не убиха.
ПП:То спорът си е за друга тема, а ако онова пролетарийче вече е оздравяло и е тръгнало отново да трови света с червената си пропаганда, то не виждам защо тази да стои отключена.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2010, 16:08 
В началото бе словото
Аватар

Tommy написа:
Защо да е ненормалник - защото казва една проста истина ли? Ненормални са тези, които до днес вярват на лъжите на комунизма и които, в интерес на истината, докато разполагаха с власт, направиха ненормални от репресии и издевателства много от тези, които не убиха.
ПП:То спорът си е за друга тема, а ако онова пролетарийче вече е оздравяло и е тръгнало отново да трови света с червената си пропаганда, то не виждам защо тази да стои отключена.

Ти поне си ясен ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2010, 16:14 
Плиний Стари
Аватар

Направо съм поласкан съм, че дотам се ограничи с квалификациите. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2010, 18:11 
В началото бе словото

Благодарил (а): 8 пъти.
Оф Бях се отказала да пиша в тая тема, след като се навъдиха толкова малоумници, които отказват да разберат, че няма нищо нормално в това един човек да бъде пребит заради убежденията си. Та чак се стигна и дотам някви идиоти да обясняват, как това било измишльотина и всъщност е трик за привличане на вниманието :pukeright:
Ама вече просто прекалявате. Тая тема наистина не е за това коя идеология е правилна и коя - не, а за да се предизвика обществена реакция на този зверски акт на насилие. Ама нейсе. Явно в тоя форум с малки изключения няма дорасли интелигентни същества, които от чист хуманизъм или чувство за справедливост, ако щете, да кажат: "абе това не е редно". Много съжалявам, че тоя университет е пълен с такива идиоти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2010, 20:57 
:) !
Аватар

Благодарил (а): 148 пъти.
Чувство за справедливост и разбиране за ДЕМОКРАЦИЯ. Демократично мислещите хора независимо от партиините си убеждения приемат другите хора да имат различни от тях политически убеждения, стига да не им ги налагат. Общувала съм с Борис покрай инициативата срещу орязване на стипендиите и покрай инициативата срещу видеонаблюдението. Никога не се е случило да ми налага идеите си за разлика от доста националисти и дори от не толкова радикални хора. Никого не е насилвал да се съгласява с никакви политически тези, всъщност въобще не е обсъждал политически тези с нас. Всеки има право да си вярва в каквото си поиска, стига да не насилва и другите да правят същото. Това, което се е случило е, че няколко човека са пребили един човек поради политическите му възгледи. И честно казано, въобще не ми пука биячите ли са комунистите или жертвата. Пука ми, че човек, който не е сторил зло никому е пребит от някакви лумпенизирани малоумници, които са си въобразили, че е много весело да сеят насилие. Но това, което повече ми пука е, че има хора, които приемат това като НОРМАЛНО. Докато не проумеете, че никое НАСИЛИЕ не е НОРМАЛНО, тежко ни и горко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 113 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща