Мила написа:
искам само да кажа, че едва не си изтървах влака заради някви фръцли с безумно горзни рокли дето бяха направили баси задръстването... и това с 1,2,3,4,5,6,7,8,9 и тн ми е егаси неразбираемото. Да не би от първи до 12ти клас всяка година да крещите (софиянци имам предвид, щото май само при вас го има) номера на класа дето завършвате и накарая проверка - да не би да сте изтървали някой. И това с висенето от прозорците... Седиш 3 часа на прическа и грими и после като се покажеш за 5 минути - кур тате, ще приличаш на баница в главата...
мила, миналата година аз бях учуден, че при вас го няма и направих проучване и... май се оказа, че само при вас го няма

във всеки по-космополитен град (като варна и софия например

) хората викат.
а по темата: Супер надъхващи са абитурентите. Като ги чуя ми идва и аз да почна да викам с тях.
И винаги много са ме дразнели хората които се оплакват от такива работи междудругото. Преди време като са били на кеф викали, трещели, а сега се оплакват, че им надували главите и им правели задръствания. Напомня ми за една случка с една стачка навремето, когато качиха цените за студентските карти за градския транспорт и всички хора бяха против протестиращите, щото им задръствали улиците. Прекалено ми е лицемерно и егоистично такова държане.
Мила, нищо лично, твоят случай не е точно такъв, щото ти не си викала по бала си 
А на хората, които не намират бала си за нищо особено ще ми кажа, че то от тях зависи

Ако не направиш нищо интересно и забележимо, естествено, че няма да го намериш за нищо особено. За мен балът си беше неповторим. За разни други четящи форума - също

Миналата година като ги слушах много ми се искаше и аз да ида. Просто... не е въпросът в роклите и марковото пиене, не те правят вечерта различна. Всеки си я прави сам за себе си, или по-скоро на всеки би следвало класът му да си я направи.