Дата и час: 19 Яну 2026, 10:32

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 88 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Хоспитирането - Радини вълнения
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2008, 09:11 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Ще изкарват списъци за записване на хоспитиранията.
Ке слушаме уроци в 3 училища.
НПМГ
Техникум по икономика в Лозенец
И едно училище в Младост (даже не се знае кое точно или поне асистентката не знаеше)

В Младост как са училищата? Смятам там да отида.

Обаче какъв майтап стана сутринта и събудих всички. :lol:

След обясненията на асистентката по тези хоспитирания, идва високо поставеният ми въпрос.
Къде има хубави момичета :lol: :lol: :lol: :lol:
Всички смях, асистентката със спокоен тон - "със сигурност не и в НПМГ"
Това не беше по-малко смешно. Но май си е истина. :lol: :lol: :lol: :lol:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Тема за бившите ни (вече) учебни заведения
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2008, 13:44 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
Зависи кои училища в Младост. Има много добри, има и яко зле.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2008, 13:58 
Spiritchaser
Аватар

Благодарил (а): 37 пъти.
Ако си в 131 СОУ... не ти завиждам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008, 00:47 
Europa League
Аватар

Този следобед се надявам да разбера и ще ви питам за отзиви :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008, 03:25 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Бeтон написа:
Техникум по икономика в Лозенец

Това НФСГ ли трябва да е?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2008, 19:04 
Europa League
Аватар

Не знам, да ти кажа честно. Не се записах там. Записах се в 10-то в Младост 1 до кооперативния - "Теодор Траянов", се казва.
Този следобед отидох, да разгледам даскалото и да видя къде има възможности за паркиране, за да не изгоря в четвъртък една тубичка бензин в търсения.
Влизам в двора, асистентката ни предупреди, че е одраскано с графити и яко се тютюнопуши... обаче... :shock: :shock: :shock:
Събрана една групичкa на глед 7-8-9-ти клас... Носят се некви луди кючеци от телефони, плейъри и каквото се сетите :shock: :shock: :shock: :shock: На другия край друга групичкa 10-11-12 налягат цигарките.

Олееее... а в четвъртък точно с 8-ми клас ще се видя. Една паралелка са. Окото ми на професионалист познава безпогрешно кое детенце в кой клас се намира. После съм в 10-ти, ама там са няколко паралелки.

Хммммм... преди да си заговорим за математика, трябва да им оправя музикалните предпочитания.
Какви са тея мазнотии и долнопробни събирания на слънчоглед? В петък много хубаво ще е да ги заведа на културно мероприятие в Джой, на 500 метра има-няма от даскалото е. Румина ще пее!
Облеклото им... аййййййййй... Една добре изглеждаща (говоря за природна даденост) с ботуши, чантичка (не се наемам да кажа в кой клас е, имаше грим), прическа не зле, чалгарски го раздава, ама не достатъчно привлекателна беше. Но момичето имаше страхотен потенциал, просто липсва й малко, но все пак й липсва. Изглежда чакаше някой, гледаше си нервно телефона и в това време хвърляше наказателни удари в коша с едно лапенце от 5 клас.
Оооооо, трябва да се поработи и върху визията на тези дечица, държане и тн. Не ги питах кой в коя паралелка, защото най-много да ми се изсмеят. Трябва да се работи деликатно, с разбиране, ще си демонстрирам професионализма 8) Обаче в четвъртък само да ги видя и вече ще съм легитимен... мммммм....
Та след като се оправят тези недоразумения, тогава можем да преминем към същинското О-бУ-чение и да си заговорим за математика. (Пиша го така, защото доцентката по Педагогика много държеше на правописа на тази дума и я казваше на срички. Ако види някой да напише УбОчение, ОбОчение или УбУчение - изпитът приключва)
Днес си поставих за цел, да ги направя хора.

Иначе утре съм в НПМГ, там се записах за хоспитирането по информатика, защото в 23-то ли беше (срещу гара Подуяне) имаше доста желаещи, защото им било по-удобно. И без това на мен не ми е удобно там.
Та утре какви ли образи ще срещна... очаквам с нетърпение. :P Момичета с визия - йок там, както се носят легендите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2008, 21:41 
Автентичната котка
Аватар

Ами зависи ква визия търсиш :) Като гледам - с теб май нямаме еднакви вкусове :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе тва даскало дето си записал не го знам, ама не е и от ония които знам, че са "зле ":) Така че предполагам е някакво нормално.

А за цигарките ситуацията си е нормална :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008, 15:19 
Europa League
Аватар

Не носиш ли ботуши, къса пола и чантичка?

Сутринта бях в НПМГ. 9в ли бяха, ж ли бяха. :lol: :lol: :lol: Запомних, че са географи :!: Страхотна паралелка или поне тази група от нея (да припомня - в часовете по информатика, паралелката се дели на две).
Занимавахме се с бройни системи. Всички са на едно ниво, някои можеха повече от други, но то е благодарение на явлението мързел или нещо друго по задните редове. Аз седнах някъде към средата на стаята. Като ученик! Слушах и гледах, все едно съм на лекция и тези неща ги чувам за първи път. Госпожа Капка Петрова е професионалист. С нищо и никави бройни системи запълни два часа. Казва теорема, следват примерчета, изкарваше на дъската. И не направи смешен никой, въпреки че някои още не бяха "влезли в час". Съвсем приятелски се държи. Отзад обаче голяма седянка се заформи, предполагам всеки път, което не е добре за учебния процес. Едва се сдържах да не се разсмея яко по едно време.
- Стефане, защо не пишеш? - пита учудено г-жа Петрова.
- Не мога да пиша, госпожо. Моника ми сваля стола! - възмутено отговаря засегнатият.

Добре, че не му вдигаше стола. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: После на разбора на часовете коментирахме с колегите в другата група при другата преподавателка, как е минало. Но всеобщото впечатление е, че дисциплината е на високо ниво. Само при намек, спират всички бърборения, закачки и прочие.
Браво, ние на лекции се държим ужасно. Не че аз съм в тази група, но сложих множествено число, визирайки студентите.

Децата били виновни, образованието ни било еди-що си. Дрън-дрън. Когато работи професионалист и знае що е там, нещата са както трябва да бъдат. Вие представяте ли си географи да могат да превръщат числа от 16-тична в 8-мична и тн. бройни системи. Я, да питаме у форумо? На който не му се работи като учител - вратата и многобройната група трябва да бъде предвождана от Даниел Вълчев. Тогава образованието ще скочи и ще стане номер едно.

И аз пък... стига с тея деца... Сутринта като най-надъхан отивам по-рано от уречения час. И влязох през задния вход откъм Кричим. Да се чудиш - НПМГ ли е, 158646848646-то училище ли е? Не че съм чакал неонови надписи, но помня, че имаше една табела над входа и отдолу "Лицей към Софийския Университет". На излизане я видях, че е откъм Бигла. Та. Събираме се във фоаето, тече голямо междучасие, глъч и шум с интензитет на излитащи самолети от Ню Йоркското летище. Естествено съм се изолирал с музика, докато чакам колеги. Бях първи. Започнахме да се събираме и се чудихме, кога ще свърши това междучасие. Аз питам една минаваща групичкa:
- Деца, кога свършва голямото междучасие?
Сякаш питах минаващи тирове :shock: :shock: :shock: :shock: Лелеееее, поне една псувня да ми бяха теглили. Йок нищо. Аз възмутен към колегите - "да му ебем мамито, как ме отрезаха." Няма значение че е даскало, аз си вмъквам от "лафовете на майстора". :lol: :lol: :lol: :lol: Една колежка - "ти па как можа да кажеш "деца"? Виж ся как се пита." И отива да задава въпрос на една ученичка.
- Извинете, да Ви питам, кога свършва голямото междучасие?
Отговорът:
- Аъъъъ 10 и 10 - строснато отговоря ученичката, прозвуча ни като - "к'во питаш ма, се едно не знайш"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Бах маааму. Нещата не са толкова прости, колкото може би изглеждат. С псувни няма да стане. Както обичам да казвам - трябва деликатен подход. Но ме ядосаха. Какво като казах - "деца". Това да не означава, че съм ги пратил в първи клас? :evil:

Четвъртък ще видя положението в Младост. Ще разказвам. :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008, 21:01 
В началото бе словото
Аватар

Бетоне, от лапетата в Младост математици не знам дали ще направиш, ама след теб съм сигурен, че ще остане випуск само от елитни фолк певици и лъснати бизнесмени. ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008, 13:55 
Europa League
Аватар

Уооооооооооууууууууууууууу, тъкмо идвам от Младост, след като обядвах, разбира се. Станах в 6 сутринта и паркирах до 61-ви блок в 7 без нещо. На "Сахаров" бях сам на булеварда. Това ми беше идеята на ранното ставане - да няма движение по улиците.

Страхотни деца, миличките.
Математиката не им е силната страна :lol: Обаче никак не са тъпи, въпреки че някой ще каже - а, гамени. На някои им липсва възпитанието, а задръжки - никакви. Влезнахме първо в осми клас. Кой каквото си иска говори, обажда се, вдига шум... съставът е от 7 момчета и 5 момичета (по списък доста повече, даже не се знае и колко). Повечето от тях са сменили 20 училища. :lol: :lol: :lol: Едно (всъщност гаменчето е един път и половина колкото мен) си попълваше фиша за еврофутбол и питаше учителката какво да сложи. През целия час не млъкна. Ами видяха публика... Имената на доста от тях бяха небългарски :shock: - Сара, Крис, Уолъс... без майтап.
В цялата бъркотия бяха решени 6 примера :lol: :lol: :lol: , даже имаше и човек на дъската на единия от тях.

След това дойдоха 10-ти клас. Първо 7 човека. След това дойде основната група, докато започнат да се точат един по един и стигнаха 20 човека - 14 момичета и 6 момчета. За 10 минути не може да се премине към работа. Столове, раници... В процес на работата 2 от момчетата бяха принудени да напуснат стаята. Разваляха дисциплината и след 15-тата минута започна гръмката тема "Обобщение на графиката на квадратна функция". Докато на дъската "вървят" параболи, дискриминанти... една слушаше от телефона на друга и коментира какви песни си качили, като притежателката на телефона сменя парчетата. Разбрах, че "Най-вървежен" фигурира в плейлистата й. :lol: Мда. Страхотно парче на Алисия. Какви контеси бяха... :lol: - гримове, вежди и всички екстри, на една обеците бяха ега ти грамадните сърца. :cyclopsani: Кофти, че казвам една, една, оная, ама ше им науча имената. 8)
Асистентката се произнесе накрая на урока. Казва общи приказки, че училището им е избрано за хоспитирането, бла, бла... че дисциплината ако е такава, ще изхвърчат човечета... (за 8-ми клас това е пагубно, защото са една паралелка и като паднат под минимума, трябва да си търсят друго училище). Продължава патетично - "тези хора са бъдещи учители, дошли са да наблюдават урока и вие може само да ги изплашите с поведението си". Всички в хор - "Пффффффффффф, аааааа уууууууу и ни гледат като изкопаеми". Аз обаче намерих сгоден момент да кажа лаф - "на изплашени ли ви приличаме?" (Колегите може и да бяха, ама аз бях в екстра настроение)
Като излизахме, си казвам чао с момичетата 8) даже ме напътиха към стола, след като ги питах, дали има, понеже тази миризма на пържено, варено, задушено... ми е страшно позната.
Аз след днешния ден, точно напротив - се надъхах страшно.
Ще си намисля тактика, като си изнасям урока. Или ще ме освирят, или ще ме гледат всички с интерес. Друго положение няма да има.
А при 6-ца - правя купон в Джой. :occasion9:

Тук нямаше нищо общо с НПМГ. Там едни кротички, скромнички... тука са... както се казва:

за палава блондинка -> натиснете едно!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2008, 16:18 
Легендарен флуудър

Ле-ле Бетоне,
Върне ме 2-3 годинки назад в моето хоспитиране! Изглежда, нещата са се влошили още повече... И ако те освиркат, кво стаа?
Споко, ще се справиш, особено като те видят и успеят да ти вдигнат леко кръвното! :paint2:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2008, 12:00 
Europa League
Аватар

Joker написа:
Ле-ле Бетоне,
Върне ме 2-3 годинки назад в моето хоспитиране! Изглежда, нещата са се влошили още повече... И ако те освиркат, кво стаа?
Споко, ще се справиш, особено като те видят и успеят да ти вдигнат леко кръвното! :paint2:

Бас хващам, че няма да ме освирят. Ако уцеля точната тактика и интересите им, няма да имам проблеми. 10 клас са рекламни дизайнери! Колко гръмко звучи. Почти съм ги усетил. Щом завързах няколко лафа с тях за нула време... Ако се падна при осмокласниците там ще е малко по-трудно, защото не можах да разбера какво ги вълнува. Е, многознайкото беше на футболна вълна, но с оглед на това, че предната вечер имаше мачове. Ако няма, другаде ще го удари сачмата. Другата седмица много трябва да внимавам, но не крия, че 10-ти клас повече ми харесаха.
При 6-ца ще вдигна купон в Джой. Едва ли ще откажат. :tatice_07: :tatice_08: :tatice_05: :tatice_04:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Хоспитирането - Радини вълнения
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2008, 06:28 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Ооо, моите бяха големи сладури.
Играеха карти в час, слушаха мп3, излизаха ми с номера, че не са имали интернет, за да си напишат домашната...
Как им свивах сърмите само :mrgreen: При това успях да не ги накарам да ме намразят съвсем :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2008, 10:21 
Автентичната котка
Аватар

Цитат:
Не носиш ли ботуши, къса пола и чантичка?

абе нося,ама доста рядко и не съм като чалгарка :) Рядко се контя по-така.Аз и грим рядко слагам. Тва мързелът е голяма работа :lol: :lol: :lol:

Иначе за хлапетата - ще намериш общи теми с тях и ще се спогодиш. Като цяло младите учители са пичове, т.е. предполагам че и те така мислят. Работата е само да не се връзваш на тормоза дето ще се опитат да го наложат ( то тва и не е във всеки клас). :) Щото ако им се връзваш то става още по-забавно и все по-зле.:)

Иначе ние сме имали стажанти, ама аз си спомням само тоя по психология който беше. Той беше много завеян милия, едвам говореше като застанеше пред нас, ама иначе беше много пич :) Ама ние бяхме нормален клас и не сме го тормозили, ама честно казано, беше голям резил - май много се притесняваше :lol: :lol: :lol: Ако трябваше да ни озаптяза нямаше да се справи :lol: :lol:

Иначе работата с ученици ме кефи :) Готино е в училище :D Лудница е направо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2008, 23:47 
Френски възпитаник
Аватар

Crematory написа:
Ооо, моите бяха големи сладури.
Играеха карти в час, слушаха мп3, излизаха ми с номера, че не са имали интернет, за да си напишат домашната...

Да,и във втора френска 12 клас правят абсолютно същото в час по литература + и други работи,които не са за в час.Но аз се радвам,че са такива,не понасям натегачи

http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 88 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Стажът - Радини вълнения vol.2

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Студенти - общ форум

Бeтон

44

2834

27 Апр 2009, 16:46

Бeтон Преглежда последните мнения