Дата и час: 18 Яну 2026, 21:39

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Призив за храна!
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009, 22:22 
Флъдзила
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Добре де, до кога в стола в ректората ще ни дават някакво подобие на храна ?! :mrgreen: Днес хляба можеше преспокойно да го ползвам за топка за американски футбол...

prizivzahrana !

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Призив за храна!
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009, 22:58 
hard-working
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
Това се отнася за повечето столове, където даже и кучетата не искат да ядат остатъците...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009, 23:26 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 12 пъти.
Е, това не е вярно. Точно пък днес се случи да ям в стола на Ректората, точно в 12:10. Мога да се оплача само, че столът отвори с час закъснение. Хлябът беше мек, яденето топло. Ако си ял в 17.00 часа, ок, и на мене ми се е случвало тогава хлябът да е кофти. Относно храната, за 1.50 лв. толкова. Не е като вкъщи, но като нямам пари и това ми стига - 1 път на ден ям и всичко е ок.

Поне за мен храната си е супер, зависи обаче кога ще отида. Ако отида в 15.00, храната е студена, така че вниматено планирам от кои лекции да бягам и кога. :mrgreen: Стратегия трябва в тия работи....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009, 23:38 
hard-working
Аватар

Смея да твърдя, че нямам особени претенции към храната, която ям, но наистина в повечето столове е или много мазно, или безвкусно, а с това, че храната няма никакъв вид, съм се примирила. Някои хора не ядат нещо, което не им допата визуално ... Като с миризмата. Още преди много години хората са знаели, че ако нещо не мирише приятно, не е добре да си го слагат в устата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009, 23:51 
The Sound of Victory
Аватар

Благодарил (а): 29 пъти.
След като намерих нещо неидентифицирано в храната си в стола на СУ, започнах да ходя в "Яйцето" ...

The names of the future are stamping of impatience.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009, 23:52 
hard-working
Аватар

Какво?
Ако е било насекомо - нищо ново под слънцето..
Едва ли има какво да ме учуди вече в столя

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009, 23:53 
The Sound of Victory
Аватар

Благодарил (а): 29 пъти.
Проблема е, че наистина не зная.....

Не съм гнуслив, но това беше гадно.Отказа ме изцяло от стола. За 2 лева мога да си взема 400 гр спагети от китайската кухня. :)

The names of the future are stamping of impatience.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009, 23:54 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Prudence написа:
Това се отнася за повечето столове, където даже и кучетата не искат да ядат остатъците...

Някой около София гледа ли свине?

Тоя бизнес го замислях отдавна, ама май няма свине.
Договаряш се с лелките от столовете... правиш тараш на помията от обед, отиваш до кочините, след това правиш вечерен тараш и пак пласираш гадостта. На прасетата ще им плющят ушичките. :lol:
Една баничарка лесна работа да се измисли. Баркас, примерно. 300-400 кинта, които ще ги избиеш на първия месец, на лелките обещаваш процент от оборота и в зависимост от количеството помия, естествено. Пътуваш си с кантарчето - теглиш на изкупуване в стола, теглиш и на предаване при свинарина. Е, горивото вътри малко (освен ако нямаш връзки с някой, скатал в мазето си нискооктанов бензин от комунистическо, естествено оловен, но да не е изветрял, че само оловото да му е останало... :lol: ), така че най-оптимистично от 2-3-тия месец да си на чиста печалба.

А след някой и друг месец може да инвестираш в дърт форд транзит, защото Баркас-а ще е вън от играта. За 2500 видях преди доста месеци, сигурно ще е паднал на 2, че и под.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2009, 23:55 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
:mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 00:02 
hard-working
Аватар

Бетончи, изчакай първо да се поуталожат нещата със свинския грип...
бтв, тея картинки дето мечо пух и другите се ебават на прасчо са ми много сдухващи :( :( :( :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 01:13 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
happyswift написа:
Добре де, до кога в стола в ректората ще ни дават някакво подобие на храна ?! :mrgreen: Днес хляба можеше преспокойно да го ползвам за топка за американски футбол...

prizivzahrana !

Ами кой те кара да натоварваш бюджета на държавата?! Храни се в италянски ресторант, неблагодарник!
За това сме на това дередже, защото някой шушляци си мислят че някой им е длъжен да ги храни безплатно.
Ок, аз искам безплатна храна и квартира за студенти които действително ще покажат резултат! А не за разни треперещи алкохолици, които се чудят какъв е смисала на живота. :salute: :scratch: :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 07:15 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 12 пъти.
Абе точно цената да вдигат, не е много добре. Който иска по-хубава храна, може да си вземе от преподавателското меню /или каквото там беше/ за 3,20 лв. а може и на ресторант да отиде. Този месец заради покупката на едни книги останах без пари - 20 лева имам за храна до края на месеца - и 1.50 ми е много добре. Ако го вдигнат на 2 лева, ще ме затруднят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 08:21 
Истинска измамница
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Аз пък точно вчера ядох за първи път в стола и хлябът беше много вкусен ; ) И дробчетата!!! Останалото си беше гнусничко според мен(особено лилавото нещо в купичката), но аз съм и по-придирчива относно храната.
И столът вчера не закъсня с отварянето - точно в 11.30 си беше.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 09:20 
Плиний Стари
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Когато ми се случи да ям в стола, аз поне си взимам от менюто по избор и мога да кажа, че си заслужава повече. Супата, плюс основното ядене и хляб излизат около 2.50лв. и са по-добри от комплексното меню.
Колкото до десерт, който го яде, това в купичките никога не съм го ял, но тортичките и пастите за по-малко от 1лв. не са лоша оферта.
А цените от менюто по избор са повече от добри - супата обикновено е окло 0,60лв, а яденето - между лев и малко и два и малко. Хлябът пак е по 0.25лв, но е на питки, което означава по-голямо количество, от онези малки резенчета на същата цена.
И друго важно - там опашките винаги са малки, което е от решаващо значение, дори когато има нещо от общото меню, което да ми харесва.
Така че...bon apetit. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2009, 18:09 
S.P.Q.R.
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Бeтон написа:
Prudence написа:

Някой около София гледа ли свине?

Тоя бизнес го замислях отдавна, ама май няма свине.
Договаряш се с лелките от столовете... правиш тараш на помията от обед, отиваш до кочините, след това правиш вечерен тараш и пак пласираш гадостта. На прасетата ще им плющят ушичките. :lol:
Една баничарка лесна работа да се измисли. Баркас, примерно. 300-400 кинта, които ще ги избиеш на първия месец, на лелките обещаваш процент от оборота и в зависимост от количеството помия, естествено. Пътуваш си с кантарчето - теглиш на изкупуване в стола, теглиш и на предаване при свинарина. Е, горивото вътри малко (освен ако нямаш връзки с някой, скатал в мазето си нискооктанов бензин от комунистическо, естествено оловен, но да не е изветрял, че само оловото да му е останало... :lol: ), така че най-оптимистично от 2-3-тия месец да си на чиста печалба.

А след някой и друг месец може да инвестираш в дърт форд транзит, защото Баркас-а ще е вън от играта. За 2500 видях преди доста месеци, сигурно ще е паднал на 2, че и под.

Ми какво да ти кажа - това с месото е супер добър бизнес.Имам приятел - месар и ми е разправял каква лудница е с колене , разфасоване и доставки по празниците ( особено Коледа и Нова Година).Той като заплата по това време му се събират към 5-6 хилядарки на месец, при това той е само служител - шефът на кланицата взема няма такива баснословни суми.Един ТИР с прасенца, преясно месо, моят човек е виждал да се изкупуват за една вечер... :shock:

Иначе за стола - бе имам чувството, че нещо намалиха качеството леко тази година, но не драстично.Хубавото е, че по-честичко има шкембенце :cheers: :cheers: :cheers: .

See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща