|
Виж PARTNER, всеки си има нещо, от което не е доволен. Във моят факултет пък изобщо няма място за храна, така че ми се налага да ям в Северното крило на Ректората. Чака се, но цената си заслужава. Не казвам че работат в стола не може да бъде по-експедитивна.
Не виждам защо отношението задължително трябва да е гадно. Зависи как ти подхождаш към хората от канцеларията си. Приемното нреме в повечето случаи е недостатъчно и само сутрин, но не си мисли, че е много лесно да се работи в канцелария, и то в някой от по-големите факултети. Не мисля, че някой би ти отазалл съвет или помощ извън приемното време. Да, ще ти се скара леко, но ще ти отговори, поне с мен е така.
огато си недоволен от даден преподавател - кажи му го. ри нас дори искат да им обясним какво не ни харесва в начина им на преподаване. Ако случаят е по-друг - можеш да се обърнеш с жалба към Декана на Факултета ти - при нас имаше един преподавател, който посещаваше два 50% от лекциите, но след наша намеса, вече се обажда, за да предупреди, че ще закъснее.
СТУДЕНТСКИЯТ СЪВЕТ е в обновен състав, който вчера се събра за първи път. Не бих твърдял, че хората влезнали в състава на Общото му събрание, са точно такива, каквито ги описваш - напротив те са в по-голямата си част млади хора, амбицирани да променят дейността на Съвета, така че той да е полза на студентите и д реализира проекти, които да предотвратят пречките, за които ти говориш.
Ако някой не знае какво да прави да прочете Правилник за организацията и дейността на СУ "Св. Климент Охридски", Закон за висшето образование, Правилника на Студентски съвет, да се консултира.
Това, че не познавате хора, които да предприемат нещо е много лошо, но не се отчайватйте, вие предприемете нещо.
Възползвайте се от предложението на колегата, работете заедно със Студентски съвет, за да се уверите, че не всичко е просто илесно!
Вие трябва да направите нещо, за да се променят нещата!
_________________ ИНФОРМАЦИОННО ТАБЛО - ФЖМК
|