Дата и час: 19 Яну 2026, 15:44

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Преместване
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2011, 21:16 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Здравейте,искам да помоля някой,който е наясно с условията за преместване от друг ВУЗ в СУ да ми обясни как точно стоят нещата.Защото по различните форуми чета различни мнения,от които обаче не ми стана съвсем ясно как стават нещата.Също така ме интересува кога най-рано е възможно да се осъществи едно такова преместване/може ли например веднага след първия семестър или трябва да измине цялата година/?А също и премествайки се възможно ли е директно да си продължиш обучението,а не да го започваш отново от първи курс?
Мерси предварително! :)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Преместване
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011, 07:14 
В началото бе словото

Благодарил (а): 13 пъти.
Не съм хич наясно с тези неща, но имам колега, който се е преместил след първата година направо втори курс в СУ. Предполагам, че зависи от съответния факултет на СУ и отношенията на СУ с изпращащия ВУЗ. И по форуми и сайтове за този въпрос според мен ще е трудно да получиш точна и сигурна информация. Моят съвет е да видиш в кой факултет е специалността, в която искаш да се преместиш, и да отидеш до администрацията на факултета на крак да питаш. Може и да те препратят до общия за СУ "Отдел студенти". Отдели си няколко дни в София, за да си свършиш сигурно работата. Успех от мен!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011, 14:30 
Да живей словото

Благодарил (а): 12 пъти.
Може и да не ходи никъде - има ги качени точно на заглавната страница на университета, интересно как не се вижда, а се засилва директно към форума
Гледай долу в центъра с големи оранжеви букви ПРАВИЛА ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ ......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2011, 15:27 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
aman написа:
Може и да не ходи никъде - има ги качени точно на заглавната страница на университета, интересно как не се вижда, а се засилва директно към форума
Гледай долу в центъра с големи оранжеви букви ПРАВИЛА ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ ......

"Засилвам" се към форума не защото не съм прочела тези ПРАВИЛА ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ,а защото не всичко ми се е изяснило след като ги прочетох и исках някой с опит в тези неща да ми помогне като ми разясни как точно се случват.Може и аз да не съм прочела всичко като хората,но просто останаха някой въпросителни и за това реших да попитам тук,извинявам се ако това е проблем за някого и благодаря за отговора. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2011, 20:45 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, подадох документи за преместване от една специалност (БИН, редовна форма на обучение) в друга спесиалност (връзки с обществеността, редовна форма на обучение). Интересува ме ако се преместя, то какви такси и в какъв размер трябва да заплатя, защото не ми стана много ясно от правилата, публикувани на сайта.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]