got написа:
Разбира се, че ми се е случвало и на мен!Но някак си се свиква...Вече не обръщам внимание.Плюс това засиси при коя секретарка си и в какво настроение е...Някой път секретарката, която отговаря за правото е много добре настроена, любезна е и се държи съвсем човешки.
НО - има една възрастна- май отговаря за МО - не знам...Но е много луда - как крещи за щяло и нещяло....Веднъж ме изхвърли като мръсно куче - мен и още няколко непознати за мен момичета, които говореха, а аз си седях кротичко.И като каза -" Айде вън групичката"!!!Аз докато се обяснявах - ме избута най- нахално...

Честно ми се искаше да я хвана за косите...

не те разбирам....знам че говориш за агова, но нима не знаеш че всички животни /и студенти/ на планетата са й подчинени и са виновни за всичко, особено за втората световна и за ледниковия период? аз все още се чудя, как ние, низшите същества /студенти/ дръзваме да обезпокояваме тези служителки.......
сега сериозно----много уважавам студентския съвет, ама не е зле да проявят дейност и по някакъв начинм да убедят невероятните ни 'секретарки' и 'инспекторки' че главната им дейност е да ни съдействат, а не да ни вдигат кръвното и да ни твърдят че сме длъжни сами да си решаваме административните проблеми, вместо да ги тревожим с искания за стипендии, да си заверяваме книжки и т.н....! Специално Агова се държи много зле с всеки който дръзне да прекрачи прага на свещения кабинет.... не се заяждам със студентски съвет във всеки случай, просто съм възмутен как 4 години вече ни третират като добитък.... младшите май по-добре е да свикват, както каза Тенчо Колев:" ЮФ е консервативна институция, и тук промени се случват много рядко, така и трябва да е, защото винаги е било така, значи е правилно" /цитата е буквален, октомври 2002/
иначе съдействие от отдел 'студенти' ли??? шегувате се....
п.с. прекрасно е че са дадени линковете за тези комисии, но те са безполезни, един асистент ни е разправял как на няколко пъти са постъпвали жалби срещу него и негови колеги и ни разправяше че сме много глупави, защото после обвинените отивали , пиели по няколко питиета с комисиите и деканите и забравяли за жалбите, това е истинска история, точно така ни беше разказана, нека СС ми каже какъв е извода!!!!