Дата и час: 18 Яну 2026, 21:31

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: как търсите квартира?
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2006, 11:57 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Моля, споделете своя опит с търсенето на квартира в София. Как търсите/ как сте намирали досега, какви проблеми срещате? Как според вас би трябвало да се уреди целия въпрос с намирането на квартира или съквартиранти?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2006, 12:30 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Хващам един вестник, харесвам си нещо да отговоря на някакви критерии, които съм си определила и почвам да звъня. Аз лично винаги бързо съм си ги намирала квартирите. Съквартиранти не искам, хазяи - зависи от хазяите, но тъй като с хазяи е по-евтино , съм принудена да се съобразявам и с това. Сега съм в голям апартамент, аз ползвам едната стая, хазяите в другите. Мога да ползвам и кухнята, но тя не ме кефи и рядко правя нещо там. Съквартиранти нямам. За мен беше важно да се разбера с хазяите да нямам проблеми с това,че съпругът ми ще идва и ще остава по 4-5 дни при мен - е, нямах проблем. Нямам проблеми и с късните прибирания (притеснявах се, че може да ги събудя, ала-бала), но те казаха, че и за това няма проблем, така че съм си напълно доволна.До късмет е, защото преди бях при една леля и веднъж една приятелка стоя при мен два дни, нещо се смеехме високо и хазяйката дойде да ми се скара,че сме се хилели много високо, кво било тва и ала-бала... :roll: После ме изгониха, уж щели да правят ремонт...през февруари, мдам...Та така :)
А последния въпрос не го разбарх. Какво има да му се урежда?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]