Крематори, за жалост си права

и аз съм чувала така, че се гаднярят, не ти дават да си изтеглиш изпитите, за да идеш на бригада

За мен това е болна тема, защото искам догодина да ида на бригада. и бтв ще ми бъде интересно и полезно ако някой препатил сподели опит как се е справил със СУ и системата му, за да иде на бригада.
Що се отнася до бригадата сама по себе си, всеки има лично свое мнение по въпроса. За едни тя е начин да упражнят и усъвършенстват определен чужд език, други поддържат принципа "Гъз път да види" ( с извинение за израза

), трети я възприемат като своего рода предизвикателство, дори изпитание и прочие. Ако трябва да говорим за пари : Примерно ако си намериш добра работа на морето за 1 лято можеш да изкараш повече пари, от колкото ако си бил на бригада. Дръг е въпросът, че за да заминеш на бригада ти трябва солиден начален капитал. първите месеци работиш само, за да си избиеш парите. А ако си в България - отиваш, бачкаш си

евритинг из алллл райт
Ето защо лично мое убеждение е, че парите в този случай, не трябва да са определящи! Има мн. други аргументи ЗА бригада...както и против...

Във всички случаи това е един шанс да разнообразиш ежедневието си, да видиш нещо различно .